Κόντρα στην ΑΕΚ… με το μυαλό σε Κέρκυρα και Απόλλωνα!

Μπορεί ο ΠΑΣ Λαμίας να αντιμετωπίζει αύριο σε φιλικό παιχνίδι την ΑΕΚ, αλλά το μυαλό του Μπάμπη Τεννέ και των ποδοσφαιριστών του είναι στους αγώνες πρωταθλήματος με την Κέρκυρα και τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί, οι αποφάσεις ακόμη δεν έχουν παρθεί για το πότε θα ξεκινήσει και ο ΠΑΣ Λαμίας δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και έκλεισε φιλικό αγώνα, αύριο 16/3 στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.
Αυτό θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για τους ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος αναμένεται να δοκιμάσει αρκετούς διαφορετικούς παίκτες και ορισμένα σχήματα.
Βάσει προγράμματος και όταν επαναρχίσει με το καλό το πρωτάθλημα οι Φθιώτες θα παίξουν εκτός έδρας με την Κέρκυρα και θα ακολουθήσει η αναμέτρηση στο ΔΑΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, δύο παιχνίδια στα οποία οι «κυανόλευκοι» θα κυνηγήσουν το 2 στα 2 για να ησυχάσουν οριστικά με την υπόθεση παραμονή.
Κόντρα στην Ένωση ο Τεννές αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, ενώ μένει να φανεί αν θα προκύψει και άλλο φιλικό από τη στιγμή που ούτως ή άλλως στο τριήμερο 24-26 Μαρτίου θα υπήρχε διακοπή λόγω Εθνικής.











