FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Τον γράψανε»… και οι εφημερίδες!(pics+vids)

Τα κατορθώματα του Μάρκο Μπλάζιτς στο φετινό πρωτάθλημα της SuperLeague, έγιναν θέμα από την αθλητική εφημερίδα «Sportday».

Στο φετινό ρόστερ του ΠΑΣ Λαμίας, αν ρίξεις μία ματιά στα στατιστικά των ποδοσφαιριστών θα καταλάβεις αμέσως πως αυτός που ξεχωρίζει είναι ο ένας και μοναδικός, Μάρκο Μπλάζιτς.

Πάρα πολλές και εδώ στο LamiaSports έχουμε ασχοληθεί με τα κατορθώματα του Σέρβου ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή την φορά η αθλητική εφημερίδα «Sportday» «μάζεψε» τα συνολικά νούμερα του Μπλάζιτς και έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τον ποδοσφαιριστή της Λαμίας.

Εκτός, ότι αναφέρει τις εύστοχες πάσες του, οι οποίες φτάνουν τις 306, τις περισσότερες από κάθε άλλων ποδοσφαιριστή της SuperLeague, τον συγκρίνει και με τους άλλους Σέρβους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τον ΠΑΣ.

Πιο αναλυτικά δείτε το απόκομμα της «SportDay»:

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα του Μπλάζιτς για φέτος, αλλά και τις προηγούμενες χρονιές:

Ενώ εδώ δείτε την πρωτιά του Μάρκο, στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τις περισσότερες εύστοχες πάσες:

Τέλος, θυμηθείτε την γκολάρα του Μάρκο Μπλάζιτς, στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο:

https://youtu.be/uYSQLMuTUZk

Αλλά και το τελευταίο γκολ του Σέρβου, απέναντι στον Πλατανιά Χανίων, το οποίο έδωσε τρεις σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα του. Όπως, είχαμε αναφέρει και σε ξεχωριστό άρθρο και τα δύο φετινά γκολ του Μπλάζιτς έχουν δώσει σημαντικές νίκες στη Λαμία, αλλά το ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι ότι έχουν σημειωθεί στο 78΄και τα δύο:

https://youtu.be/c-WpR6x3UUQ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button