Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Μέλος του Αμβούργου ο Κυριάκος Παπαδόπουλος»

Για την σχέση του Κυριάκου Παπαδόπουλου με το Αμβούργο, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος συνέστησε ψυχραιμία όσον αφορά το μέλλον του προσπαθώντας παράλληλα να ρίξει τους τόνους.

Δηλώσεις στο “Sport1.de” έκανε ο ατζέντης του Κυριάκου Παπαδόπουλου Πολ Κουτσολιάκος , ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο συμβάν που υπήρξε με τον προπονητή της ομάδας Κρίστιαν Τίτς, ενώ μεταξύ άλλων συνέστησε ψυχραιμία για τα όσα έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας για τον διεθνή άσο και το μέλλον του .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν άκουσα τον Κυριάκο να ασκεί κριτική σε κάποιον συμπαίκτη του. Φυσικά και λυπάται για ό,τι έγινε, αλλά είναι ένας νέος και συναισθηματικός τύπος, οπότε δεν χρειάζεται να υπερβάλουμε για μια ατάκα που είπε στο πόδι αμέσως μετά από έναν αγώνα

Πιστεύω πως ο Κυριάκος πάντα μπορεί να βοηθήσει το Αμβούργο με τη μαχητικότητά του, αλλά αυτό δεν το αποφασίζω εγώ, ούτε φυσικά και ο ίδιος. Είναι στο χέρι του προπονητή και σίγουρα θα έχει τους λόγους του που τον άφησε έξω.

Είναι μέλος της ομάδας και δεν είναι υπεύθυνος για τα αρνητικά αποτελέσματα. Από άποψη κινήτρου είναι έτοιμος να τα δώσει όλα και δεν χρειάζεται να του τα φορτώσουμε όλα».

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει θέμα αποχώρησης του παίκτη, ο εκπρόσωπος του τόνισε ότι θα συζητήσει με τον προπονητή του όταν αυτός επιστρέψει μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button