FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα»

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστης Αναστασιάδης σε σημερινές δηλώσεις του, σχολίασε την διακοπή του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε στην συζήτηση που είχαν όλοι οι αρχηγοί των ομάδων της SuperLeague με τον ΠΣΑΤ, αλλά και την κατάσταση της ομάδας του.

Στην αθλητική εκπομπή του «Ράδιο Νετ», «Σέντρα και γκολ» μίλησε ο ένας εκ των αρχηγών του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστης Αναστιάδης και κλήθηκε να σχολιάσε με αυτή του την ιδιότητα την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και γενικότερα τι κακά και καλά (αν έχει καλά αυτή η κατάσταση) πράγματα θα προκύψουν, ή έχουν προκύψει.

Μάλιστα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός σχολίασε την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΣ Λαμίας, τονίζοντας πως με 4 βαθμούς η ομάδα θα καταφέρει κάτι ισάξιο με την άνοδο στην SuperLeague, την παραμονή.

Πιο συγκεκριμένα:

«Σίγουρα υπάρχει αγωνία στο ελληνικό ποδόσφαιρο διότι οι άμεσα θιγμένοι δυστυχώς είναι οι ποδοσφαιριστές που θα έπρεπε να είναι η βιτρίνα του ποδοσφαίρου. Πάντα είναι τα θύματα όλων των εξελίξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μαζευτήκαμε για να ενημερώσουμε τους ποδοσφαιριστές στις ομάδες μας και επιθυμούμε την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Πόσο επιβαρύνει η διακοπή;
«Σίγουρα επιβαρύνει όλη η κατάσταση και τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες. Υπάρχουν επιπλέον εξοδα και για τις ομάδες είναι και η εφορία που έχει αυξηθεί και πολλά ακόμη. Όσοι διοικούν πρέπει να το σκεφτούν. Δεν μπορεί να παίζεται ένα πρωτάθλημα στα δικαστήρια και να παίρνει πολιτικές διαστάσεις. Πρέπει να παίζεται στο γήπεδο και ο κόσμος να το ευχαριστιέται. Οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να είναι σε μια διαδικασία ξεκίνα-σταμάτα. Δεν είναι ρομπότ».

Αυτή η διακοπή λειτουργεί θετικά ή αρνητικά για τον ΠΑΣ Λαμία
«Το αν είναι θετικό ή όχι θα κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος.Σίγουρα δεν είναι εύκολο όταν έχεις προγραμματίσει να πας να παίξει εκτός έδρας και έρχονται αλλιώς. Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία μπορούν να αλλάξουν όλη την ροή του πρωταθλήματος, όλη την βαθμολογική εικόνα και να πλήξουν εμμέσως όλους τις ομάδες. Οι ομάδες σίγουρα ξεκουράζουν κάποιους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί το ίδιο κάνει και η Λαμία ωστόσο από τη άλλη χάνεις και σε ρυθμό δεν είσαι σε εγρήγορση μετά χαλαρώνεις πιο πολύ. Είναι δίκοπο μαχαίρι».

Για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα;
«Είναι μπερδεμένα τα πράγματα. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Οι μισοί λένε ότι θα ξεκινήσει από την αγωνιστική που σταμάτησε οι άλλοι από την επόμενη. Περιμένουμε τις ανακοινώσεις από την Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ. Δεν έχουμε κάτι νεότερο και συγκεκριμένο».

Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος και αν η ομάδα θα σωθεί;
«Σίγουρα το αποτέλεσμα στο ματς με τον Λεβαδειακό δεν ήταν αυτό που θέλαμε, θέλαμε τη νίκη που θα μας εξασφάλιζε την παραμονή κατά πολύ μεγάλο ποσοστό. Νομίζω ότι με 4 βαθμούς θα μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος μετά και τις ενέργειες της διοίκησης θα σταθεί στο πλευρό μας και στα δύο ματς που απομένουν στην έδρα μας. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας διότι έχουμε και ένα βαθμολογικό αβαντάζ από τις άλλες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή αλλά και βάσει προγράμματος μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν επιτευχθεί η παραμονή νομίζω ότι θα είναι εξίσου σημαντική με την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button