Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σέντρα του Αντωνόπουλου… και «έπιασε» τα «13» ο Αλεξίου!(vids+pics)

Μία λαμιώτικη συνεργασία είχαμε σε ένα από τα τρία γκολ του Αστέρα Ιτέας απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Έφτασε τα 13 γκολ στη σεζόν ο Χρήστος Αλεξίου και συνεχίζει να «βομβαρδίζει» τα δίχτυα των αντίπαλων ομάδων της Football League 2.

Στην αγωνιστική που μας πέρασε για την Football League 2, δυστυχώς είχαμε την «βαριά» ήττα του Οπούντιου Μαρτίνου με 6-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου και ήταν μία άσχημη αγωνιστική για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Όμως, άξια εκπροσώπησαν τη Λαμία και την Φθιώτιδα δύο ποδοσφαιριστές από την περιοχή μας που αγωνίζονται στον Αστέρα Ιτέας.

Ήταν το 26΄της αναμέτρησης και ο Αστέρας ήταν ήδη μπροστά στο σκορ. Ο Αντωνόπουλος πήρε την μπάλα από τα αριστερά, έβγαλε την σέντρα και ο συνήθης ύποπτος σε αυτές της φάσεις Αλεξίου έκανε το 2-0, «σφραγίζοντας» κατά κάποιο τρόπο τη νίκη της ομάδας του αλλά και την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος με τη φανέλα του Αστέρα Ιτέας σε αγώνα κόντρα στον NFC Βόλος.

Αυτή ήταν μία συνεργασία με έντονο χρώμα ΠΑΣ Λαμία, μιας και οι δύο ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετοχή στη φάση έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Φθιώτιδας.

Δείτε το 13ο γκολ του Αλεξίου στο πρωτάθλημα της Football League 2:

Και εδώ μπορείτε να θυμηθείτε όλα τα γκολ της αναμέτρησης:

Να θυμήσουμε πως εκτός από τον Αλεξίου και τον Αντωνόπουλο, στον Αστέρα Ιτέας αγωνίζεται ο επίσης λαμιώτης και πρώην του ΠΑΣ Λαμίας, Κωνσταντίνος Μαλλισόβας αλλά και επίσης λαμιώτες Γιάννης Αντωνίου και Σπύρος Κουτσούμπας.

Τέλος, στην ομάδα της Ιτέας αγωνίζεται και ο πρώην τερματαφύλακας του ΠΑΣ, Παναγιώτης Πάππος.

Ο Κωνσταντίνος Μαλλισόβας όταν υπέγραψε στον Αστέρα Ιτέας.

Αμφότεροι πανηγύρισαν πριν από λίγες ημέρες την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Φωκίδας, νικώντας εύκολα τον Φωκικό στον τελικό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button