Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βίντεο σοκ: Νέο στοιχείο η είσοδος Σαββίδη και στα αποδυτήρια την ώρα που ήταν εκεί και ο Κομίνης!

Το νέο στοιχείο που προκύπτει από το βίντεο που ζήτησε ο ΠΑΟΚ είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης πέρασε από τα αποδυτήρια και πριν μπει και βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο όταν ήταν ήδη εκεί ο Κομίνης – Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ για το νέο υλικό.

Ανθρακες για τον ΠΑΟΚ αλλά πιθανότατα κρίσιμο για ακόμη μεγαλύτερη ποινή ο “θησαυρός” του βίντεο που ζήτησε ο ΠΑΟΚ να εξετάσει ο αθλητικός δικαστής! Πράγματι ο Καποδίστριας έκανε δεκτό και αυτό το αίτημα του ΠΑΟΚ και ο ίδιος υπηρεσιακά ζήτησε και έλαβε απόσπασμα που τον ενδιέφερε από τις κάμερες των αποδητηρίων της Τούμπας.

Το υλικό αφού ελέγχθηκε από τον κύριο Καποδίστρια δόθηκε και στις δύο ομάδες για εξέταση ώστε να προσθέσουν αν θέλουν κάτι στα υπομνήματα τους και σύμφωνα με πληροφορίες περιέχει ένα νέο στοιχείο. Συγκεκριμένα φαίνεται να περνάει από τους διαδρόμους τον αποδυτηρίων τόσο πριν μπει όσο και βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο ο Ιβάν Σαββίδης που υπενθυμίζεται ότι δεν ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνος ούτε είχε διαπίστευση.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στο βίντεο φαίνεται ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ να είναι μαζί με την συνοδεία του στα αποδυτήρια ταυτοχρονα με τον Κομίνη αμέσως μετά την προσωρινή διακοπή! Η λογική λέει ότι θα συνέχισε τις… διαμαρτυρίες αλλά αυτό θα το δει ο αθλητικός δικαστής. Είναι πιθανόν πάντως το νέο αυτό στοιχείο να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την θέση του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με την αλλαγή του σκορ από 0-0 αγωνιστικού χώρου σε 1-0 αποδυτήριαπου ίσως να εξηγείται ακόμη καλύτερα από την ανάλυση του βίντεο με τις κινήσεις Σαββίδη εντός αποδυτηρίων.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα στο βίντεο φαίνονται παίκτες και αξιωματούχοι και των δύο ομάδων να κινούνται στους διαδρόμους και να μπαίνουν στα αποδυτήρια ομάδων, παρατηρητών και διαιτητών. Η ΑΕΚ δεν έχει καμία ανησυχία και φυσικά καμία αντίρρηση για το υλικό αυτό.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button