FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παίρνει Βασιλαντωνόπουλο… και δίνει άλλον!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλο, το καλοκαίρι από τον ΠΑΣ Λαμία, μιας και ο δεξιός μπακ χαφ θα επιστρέψει στο ροστερ της ΑΕΚ.

Παρόλο αυτά και σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ένωση θα πάρει πίσω τον Βασιλαντωνόπουλο, αλλά προτίθεται να δώσει άλλον ποδοσφαιριστή στον ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα του sdna:

Την επιστροφή του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου από την Λαμία εξετάζουν στην ΑΕΚ με παράλληλη παραχώρηση ποδοσφαιριστή στον σύλλογο της Φθιώτιδας.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ πραγματοποιεί γεμάτη σεζόν με 29 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αποτελώντας βασική μονάδα στα πλάνα του Μπάμπη Τεννέ.

Με αφορμή το πρόσφατο φιλικό μεταξύ της Λαμίας και ΑΕΚ συζητήθηκε το ενδεχόμενο λήξης του δανεισμού και επιστροφής του Βασιλαντωνόπουλο, με τον Χιμένεθ να είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση, σκεπτόμενος και την ικανότητά του να αγωνιστεί ως κεντρικός μέσος.

Πάντως, αντί του Αιγιώτη αμυντικού πιθανώς να δοθεί στους «νεοφώτιστους» έτερος παίκτης δίκην ανταλλάγματος, με τα ονόματα των Μεληκιώτη, Μπάμπη να «παίζουν» δυνατά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button