Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

#Πάμε_κουβά με την 5η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας!

#Πάμε_κουβά λοιπόν και με την 5η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #προγνωστικά #κουβαδέιρος

#Πάμε_κουβά λοιπόν και με την 5η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #προγνωστικά #κουβαδέιρος

Επειδή κάποιοι πειράχτηκαν με αυτά που γράφουμε κάθε Σάββατο στη στήλη μας «Πάμε Κουβά» και επειδή δεν θέλουμε να δημιουργούμε τέτοια προβλήματα, θα συνεχίσουμε να γράφουμε εννοείται για αυτούς που μπορούν να ξεχωρίσουν το χιούμορ από το κόμπλεξ.

Συνεχίζουμε λοιπόν ακάθεκτοι και πάμε να δούμε τι μας έχει η 5η αγωνιστική του δεύτερου καλύτερου πρωταθλήματος παγκοσμίως. Ναι, δεύτερο είναι καθώς πρώτο είναι το πρωτάθλημα της Β΄Φθιώτιδας. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας (και MVP και προγνωστικά και πρώτη θέση στις καρδιές μας;).

Πάμε λοιπόν:

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ξεκινάμε με το ντέρμπι. Η πρώτη Μαλεσίνα (10 βαθμούς) κόντρα στον δεύτερο Αστέρα Σταυρού (9 βαθμούς). Δύσκολο ματς, με δύο ποιοτικές ομάδες που θα παίξουν για τη νίκη και μόνο για αυτή. Θα μπορούσαμε να πάμε με την έδρα και να δώσουμε νίκη της Μαλεσίνας, όμως θα ρισκάρουμε και θα πούμε Χ στο ντέρμπι!

ΣΤΥΛΙΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ

Η δεύτερη τώρα Στυλίδα (9 βαθμούς) θα υποδεχθεί τον Ευρυτανικό, ο οποίος θέλει πάση θυσία να κάνει μία επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα καθώς δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά. Παρόλο αυτά, κόντρα στην ομάδα του «λιμανιού» προβλέπουμε πως θα τα βρει αρκετά δύσκολα. Θα δούμε πολλά γκολ, παρόλο αυτά θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων (μιας και θα βρεθούμε στο γήπεδο μην φάμε και τίποτα μάπες).

ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΚΑΛΥΒΙΑ

Ένα ακόμη παράξενο παιχνίδι στην 5η αγωνιστική της Α΄κατηγορίας. Η Νίκη Αγίας Παρασκευής, η οποία ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (με καλή εμφάνιση κόντρα στην Λάρυμνα δηλαδή) δεν έχουν ανάλογη πορεία. Από την άλλη, η ΑΕ Καλυβίων σε κάθε αγώνα εμφανίζεται όλο και καλύτερη. Και παράξενο λοιπόν και χωρίς πολλά γκολ προβλέπεται να είναι το ματς. Εμείς, θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο ματς αυτό και στην απόφασή μας δεν έπαιξε κανένα ρόλο το ότι θα βρεθούμε στο δεύτερο ημίχρονο εκεί. :P

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣΡΕΓΓΙΝΙ

ΜΑΤΣΑΡΑ! Δύο ομάδες ποιοτικές, δύο ομάδες που σκοράρουν ακατάπαυστα και δύο ομάδες που είτε εντός παίζουν είτε εκτός… παίζουν για τη νίκη! Αν είχαμε την επιλογή του over 4.5 γκολ θα το επιλέγαμε, όπως και θα επιλέγαμε να παρακολουθήσουμε και να καλύψουμε τον αγώνα αν είχαμε τη δυνατότητα (no money… no honey). ΟΜΩΣ, θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων της Προοδευτικής.

ΗΡΑΚΛΕΙΑΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Παιχνίδι «θάνατος» στην Ηράκλεια. Ο Βαγγέλης Ζαλαώρας αποχώρησε από τον πάγκο του ΟΦΗ, ο Ανδρέας Ανυφαντής ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου και θέλει κόντρα στον «απέθαντο» Οπούντιο Μαρτίνου να κάνει μία νέα αρχή! Εκεί θα ποντάρουμε και εμείς και θα επιλέξουμε την πρώτη νίκη της Ηράκλειας για φέτος, να έρθει στο συγκεκριμένο ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

Το ντέρμπι με τη Δάφνη Λιβανατών το πήρε ο Ολυμπιακός, έβγαλε και MVP τον Άγγελο τον Βαρυπάτη και τώρα ποιος τους πιάνει! Ο Άρης Αγίου Κωνσταντίνου πάντως με νέο προπονητή τον Θανάση Μασιάλα, θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους «ερυθρόλεκους» μέσα στο Φραντζή. Το λες και «επικίνδυνη αποστολή» αυτό που θα επιχειρήσει ο Άρης, όμως περιθώρια δεν υπάρχουν. Καλώς ή κακώς όμως, θα επιλέξουμε τον άσσο του Ολυμπιακού…

Διαβάστε επίσης

Back to top button