Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανδριόπουλος: «Στην Αγιά-Σοφιά τη σεζόν 2020/21»

Για την πρόοδο των εργασιών στην «Αγιά-Σοφιά», μίλησε στην εφημερίδα Live Sport ο project-manager του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Ο κ. Ανδριόπουλος, αφού έκανε αρχικά λόγο στην αρνητική στάση που κρατάει όλα αυτά τα χρόνια ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, τόνισε αναφορικά με την εξέλιξη του έργου:

«Το 2019, έπειτα από όλα όσα έχουν γίνει, είναι ανέφικτος στόχος. Αν δεν υπάρξουν για παράδειγμα έντονες βροχοπτώσεις, απεργίες ή τρικλοποδιές, γιατί υπάρχει για παράδειγμα η υπογειοποίηση που είναι δημόσιο έργο και δεν εξαρτάται από μας. Αυτή – κακά τα ψέματα – επηρεάζεται από τις εκλογές που θα έχουμε του χρόνου. Τα γραφειοκρατικά, για να μην παρεξηγηθώ, όχι η οντότητα. Αν, λοιπόν, πάνε όλα καλά, τότε η ομάδα δεδομένα θα μπορεί να παίξει μπάλα στο γήπεδο τη σεζόν 2020/21».

Σχετικά με τη χωρητικότητα, που θα έχουν οι διώροφες κερκίδες (που θα τοποθετηθούν μέσα σε διάστημα 45 ημερών), επεσήμανε: «Θα φτάσουμε τις 34 με 35 θύρες. Η χωρητικότητα θα είναι πάνω από 32.000 και θα πλησιάζει προς τους 33.000 θεατές. Ο τρόπος που θα γίνει η κατασκευή θα δημιουργεί μια απίστευτη ακουστική. Θα είναι κάτι μοναδικό σαν εμπειρία να βλέπει κάποιος παιχνίδι στην ?Αγια-Σοφιά?».
Εν τω μεταξύ, το Δίκτυο Ακαδημιών  της ΑΕΚ διοργανώνει εργομετρικές αξιολογήσεις για παιδιά των συνεργαζόμενων ομάδων του δικτύου, αλλά και για παιδιά εκτός δικτύου.

Οι μετρήσεις θα πραγματοποιηθούν από εξειδικευμένη εταιρεία και τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν στις ομάδες, στα παιδιά από το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ καθώς και στα παιδιά εκτός Δικτύου.
Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις για παιδιά γεννημένα από 2002 έως 2009 στις Αθλητικές εγκαταστάσεις Λαζοχωρίου Ημαθίας το διήμερο 12-13/4/2018.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να βρει κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button