Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παραιτήθηκε από το Καρπενήσι Futsal ο Δημήτρης Κολλημένος – «Δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές αποφάσεις που πλήττουν την ισονομία»

Ραγδαίες εξελίξεις στο Καρπενήσι Futsal, καθώς ο Δημήτρης Κολλημένος ανακοίνωσε την παραίτησή του από κάθε οργανωτική θέση στον σύλλογο, γνωστοποιώντας παράλληλα και την οριστική αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο σάλας.

Ραγδαίες εξελίξεις στο Καρπενήσι Futsal, καθώς ο Δημήτρης Κολλημένος ανακοίνωσε την παραίτησή του από κάθε οργανωτική θέση στον σύλλογο, γνωστοποιώντας παράλληλα και την οριστική αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο σάλας.

Μέσα από μια μακροσκελή και ιδιαίτερα φορτισμένη δήλωση, ο κ. Κολλημένος κάνει λόγο για αποφάσεις που, όπως τονίζει, «πλήττουν την ισονομία του αθλήματος», εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου σε μεσοβδόμαδη ημέρα και μάλιστα στην Αθήνα, δηλαδή στην έδρα του αντιπάλου.

Ο ίδιος υπογραμμίζει πως η ενασχόλησή του με την ομάδα είχε ως μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον αθλητισμό, τη στήριξη της νεολαίας και την προβολή του Καρπενησίου σε πανελλήνιο επίπεδο, τονίζοντας παράλληλα πως η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες για εκείνον.

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στις αθλήτριες της ομάδας, τις οποίες χαρακτηρίζει «παιδιά μου, αδερφές μου και φίλες μου», εκφράζοντας τη στήριξή του προς εκείνες και την απογοήτευσή του για τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού.

Η δήλωση παραίτησης του Δημήτρη Κολλημένου

«Με την παρούσα επιστολή, κοινοποιώ την παραίτησή μου από κάθε οργανωτική θέση που κατέχω στον σύλλογο του Καρπενήσι Futsal και την οριστική μου αποχώρηση από το άθλημα.

Η ενασχόλησή μου με την ομάδα και το ποδόσφαιρο σάλας είχε πάντα ως μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον αθλητισμό, τη στήριξη της νεολαίας και την ανάδειξη της πόλης μας σε πανελλήνιο επίπεδο. Δυστυχώς, το όνειρο για κάτι ακόμη πιο μεγάλο δεν ευοδώθηκε ή μάλλον δεν το άφησαν να ευοδωθεί.

Ωστόσο, αποφάσεις που πλήττουν την ισονομία του αθλήματος δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές. Ο ορισμός του τελικού κυπέλλου μεσοβδόμαδα και μάλιστα σε έδρα του αντιπάλου (Αθήνα) καταστρατηγεί κάθε έννοια αθλητικού ήθους, δικαιοσύνης και ευ αγωνίζεσθαι. Τέτοιες πρακτικές υποβαθμίζουν τη σημασία της διοργάνωσης και ακυρώνουν την προσπάθεια των αθλητριών μας μέσα στο γήπεδο.

Σε όλη την πορεία της ζωής μου, έχω μάθει να λειτουργώ με αξιοπρέπεια και το κεφάλι ψηλά. Όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν πλέον την τήρηση αυτών των αδιαπραγμάτευτων αρχών, η αποχώρηση αποτελεί τη μόνη έντιμη επιλογή.

Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες, τους προπονητές, τους φιλάθλους και κυρίως τις παίκτριές μας που αγωνίστηκαν με πάθος για τη φανέλα της ομάδας.

Θα είμαι για πάντα δίπλα τους, είναι τα παιδιά μου, οι αδερφές μου, οι φίλες μου που τους στέρησαν το δικαίωμα να αγωνιστούν σε έναν τελικό που άξιζαν και με τόσο κόπο περίμεναν!

Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Κολλημένος»

Διαβάστε επίσης

Back to top button