Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Μας δυσκολεύει τη ζωή ο Τραμπ»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών των ΗΠΑ, Μπρους Αρίνα πιστεύει ότι οι θέσεις του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμ, καθιστούν το έργο της ομάδας του πιο δύσκολο.

Ο Μπρους Αρίνα επιμένει εδώ και καιρό ότι οι… αμφιλεγόμενες θέσεις του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, επηρεάζουν τις ελπίδες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αμερικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο αφού δίνουν παραπάνω κίνητρα στους αντιπάλους να νικήσουν.

Η Εθνική ομάδα των Η.Π.Α ταξιδεύει στην Ονδούρα το απόγευμα για την κρίσιμη μάχη στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας στη ζώνη της Κεντρικής και Βορείου Αμερικής.  Στόχος η τρίτη θέση στον όμιλο του CONCACAF που οδηγεί σε απευθείας πρόκριση (η 4η οδηγεί σε αγώνες μπαράζ).

Η ομάδα του Αρίνα βρίσκεται αυτή τη στιγμή έξι βαθμούς πίσω από την δεύτερη Κόστα Ρίκα και πολύ μακριά από τους πρωτοπόρους Μεξικανούς, ενώ μια ενδεχόμενη ήττα από την Ονδούρα θα οδηγούσε ακόμα και τον (πέμπτο αυτή τη στιγμή) Παναμά να τους ξεπεράσει. Ο 65χρονος κόουτς πιστεύει πως τα λόγια και τα έργα του προέδρου των ΗΠΑ κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Εθνικής ΗΠΑ.

Πριν από την αναμέτρηση κόντρα στην Ονδούρα, ο προπονητής μίλησε ευθέως για το πως η πολιτική που ασκεί ο Τραμπ επηρεάζει την ομάδα του. «Η πολιτική μας θέση σχετικά με το μεταναστευτικό έχει αντίκτυπο στους ανθρώπους της Κεντρικής Αμερικής, σωστά; Υπάρχει θυμός κάτι το οποίο διοχετεύεται και στη μάχη ενάντια στην ομάδα των ΗΠΑ. Είμαι βέβαιος ότι κάτι τέτοιο έχει πολύ νόημα», δήλωσε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button