Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Grexit επ’ αόριστον και χωρίς αστερίσκους! (pics)

Εεισήγηση του επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, προς την FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν αποτελεί πλέον απλή πρόθεση από την πλευρά του ή πιθανολόγηση με βάση τα συμφραζόμενα.

Αποτελεί γεγονός!

Betατζής

Το SDNA παρουσιάζει αποκλειστικά την επίσημη εισήγηση του Αυστριακού αξιωματούχου προς την παγκόσμια συνομοσπονδία, με την οποία ζητάει ρητά και ξεκάθαρα ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ FIFA!

Η εισήγησή του αφορά ολοκληρωτικό αποκλεισμό απ’ αόριστον, χωρίς αστερίσκους, χωρίς αναστολή ή περίοδο χάριτος και χωρίς να εξαιρείται η Εθνική ομάδα! Αφορά όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και την σχέση του με τα διεθνή πράγματα!

Στην επιστολή του Χούμπελ μεταξύ άλλων, γίνεται στα περιστατικά βίας που «προβλήθηκαν διεθνώς», στα γεγονότα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, στην διακοπή του πρωταθλήματος στην διαγραφή του ΠΑΟΚ από την ECA, στις δικαστικές υποθέσεις που καθυστερούν, στην πεποίθηση ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες και όχι στον αγωνιστικό χώρο και στις συστάσεις της Επιτροπής Παρακολούθησης προς την ΕΠΟ που δεν υλοποιήθηκαν.

Το θετικό της όλης υπόθεσης, όπως προκύπτει από το έγγραφο που φέρνει στην δημοσιότητα το SDNA, είναι ότι η εισήγηση Χούμπελ δεν θα πάει στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της FIFA, κάτι που θα συνεπαγόταν άμεσες αποφάσεις με άμεση ισχύ.

Θα πάει στην Επιτροπή Ομοσπονδιών-Μελών, κάτι που σημαίνει ότι το θέμα της Ελλάδας θα συζητηθεί τον Μάιο ή και τον Ιούνιο, ώστε στη συνέχεια να συζητηθεί και να εγκριθεί (ή όχι) από το Συμβούλιο της FIFA.

Με αυτό τον τρόπο, το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΕΠΟ, η Super League και οι ΠΑΕ, θα έχουν λίγο χρόνο ώστε να διορθώσουν πράγματα, να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις, να χαμηλώσουν υποχρεωτικά τους τόνους και να προχωρήσουν ζητήματα όπως οι αλλαγές στους κανονισμούς.

Αν μέχρι να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, η FIFA δει ότι κάτι πάει να αλλάξει, ίσως το ελληνικό ποδόσφαιρο την γλιτώσει με μια άλλη, σαφώς ελαφρύτερη κύρωση.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί, ότι ο Χέρμπερτ Χούμπελ και συνακόλουθα η FIFA, δεν θέτουν θέμα διοίκησης στην ΕΠΟ, ούτε φαίνεται να υπάρχει πρόθεση τοποθέτησης κάποιας προσωρινής διοικούσας επιτροπής. Αντίθετα, μπορεί να είναι απόλυτα δυσαρεστημένοι με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως εμπιστεύονται την διοίκηση Γραμμένου και επιθυμούν να είναι εκείνη που θα βγάλει το σπορ στη χώρα μας από το αδιέξοδο.

Αυτό προς το παρόν, βέβαια, διότι αν διαπιστωθεί αδράνεια ή αναποφασιστικότητα σε μεταρρυθμίσεις και στα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν, μπορεί ακόμα και αυτή η στάση της FIFA να διαφοροποιηθεί…

Άλλωστε όπως αναφέρεται και στην επιστολή Χούμπελ προς την Επιτροπή Ομοσπονδιών-Μελών, «η τρέχουσα κατάσταση δεν επιτρέπει στην ΕΠΟ να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή των εθνικών διοργανώσεων».

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή που φέρνει αποκλειστικά το SDNA στο φως της δημοσιότητας: 

autovision

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close