Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το μήνυμα Τσιλιανίδη με ατάκα Κωφίδη για τον… Μέσι και τον Κριστιάνο

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης στην ειδική του βράβευση από τον ΠΣΑΠΠ στα 42α βραβεία του μίλησε για την αξία της κίνησής του για τη «μάχη» κατά του καρκίνου όταν ξύρισε το κεφάλι του.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης στην ειδική του βράβευση από τον ΠΣΑΠΠ στα 42α βραβεία του μίλησε για την αξία της κίνησής του για τη «μάχη» κατά του καρκίνου όταν ξύρισε το κεφάλι του.

Ο Τσιλιανίδης είναι ένας άνθρωπος που διακρίνεται εδώ και χρόνια για το ήθος του και τη στάση του εντός και εκτός γηπέδων. Ως μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ είχε στείλει ένα πολύ ξεχωριστό «μήνυμα» και με μία εξαιρετική κίνηση.

Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου ξύρισε το κεφάλι του σε ένδειξη συμπαράστασης στους ανθρώπους που δίνουν τη «μάχη» τους για αυτήν την ασθένεια και στην αναμέτρηση των Κρητικών με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου και πέρασε ως αλλαγή στο 72′, κέρδισε το χειροκρότημα όλων. Ο ίδιος μιλώντας στο περιθώριο της ειδικής βράβευσής του από τον ΠΣΑΠΠ μίλησε κάνοντας χρήση παλαιότερης φράσης του Σάββα Κωφίδη: «Θέλω να τονίσω ότι η ουσία της βράβευσης είναι η κίνηση και όχι το πρόσωπο. Να δοθεί σημασία στο μήνυμα της κίνησης. Δεν ήθελα ποτέ κανένας να σκεφτεί ότι προσπάθησα να έχω προσωπική δημοσιότητα για ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα αλλά τελικά αποδείχθηκε χαζή σκέψη με τα μηνύματα που έλαβα.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές κάθε Σαββατοκύριακο γινόμαστε οι ήρωες των παιδιών στο γήπεδο ενώ οι ήρωες είναι εκτός γηπέδου και παλεύουν καθημερινά. Γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε αυτή τη δύναμη και για να χρησιμοποίησω τη φράση του Σάββα Κωφίδη που θαυμάζω πολύ: ‘Φανταστείτε ο Μέσι και ο Ρονάλντο αντί να διαφήμιζαν πατατάκια να μιλούσαν για τους βομβαρδισμούς στη Συρία».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button