FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φέρνει αλλαγές… η απουσία του Ακόστα!

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νόε Ακόστα, για τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΑΟΚ Κέρκυρας, κάτι που αλλάζει κάπως τα σχέδια του Μπάμπη Τεννέ.

Με υψηλό πυρετό ξύπνησε σήμερα το πρωί ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, Νόε Ακόστα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ταξιδέψει στην Κέρκυρα για τον αγώνα της ομάδας με τον τοπικό ΑΟΚ.

Αυτό σημαίνει πως ίσως τα σχέδια του Μπάμπη Τεννέ διαφοροποιηθούν κάπως. Τι εννοούμε; Λογικά ο προπονητής της Λαμίας θα ήθελε να ξεκινήσει τον Αναστασιάδη και τον Ασίγκμπα ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τοποθετώντας έτσι τον Βασιλαντωνόπουλο ως δεξί μπακ και τους Ακόστα αριστερά και Βάντερσον δεξιά της επίθεσης.

Τώρα, η απουσία του Ισπανού 33χρονου ποδοσφαιριστή, θα φέρει λογικά τον Ασίγκμπα δεξιά της άμυνας, έτσι ώστε ο Βασιλαντωνόπουλος να πάει δεξί χαφ και ο Βάντερσον να πηγαίνει αριστερά.

Εκτός, αν δεν γίνει μετατόπιση του Ασίγκμπα στα μπακ, παραμείνει ως έχει στο κέντρο της άμυνας και τη θέση του πάρει ο Δημήτρης Κουτρομάνος. Μία άλλη λύση είναι να μείνει δεξί μπακ ο Βασιλαντωνόπουλος και να παίξει δεξιά στην επίθεση ένας εκ των Τσούκαλου ή Φράγκου με τον δεύτερο να πραγματοποιεί εξαιρετικό παιχνίδι στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ.

Όλα αυτά βέβαια είναι εικασίες μιας και δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο στις τελευταίες προπονήσεις, τονίζοντας βέβαια ότι το πρώτο πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει ο Τεννές ήταν στη μεσαία γραμμή μετά τις απουσίες των Όμο, Αναστασόπουλου και Καραγιάννη.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε την αυριανή ημέρα για να δούμε ακριβώς πως θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο η «κυανόλευκη» αρμάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button