Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συνεχίζει ο ΠΑΟΚ!

Με ώριμη εμφάνιση και χωρίς οι παίκτες του να δείξουν επηρεασμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις, ο ΠΑΟΚ πέρασε με 2-0 (36΄ Κάμπος, 56΄ Κρέσπο) από το Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης με παιχνίδι περισσότερο από τον Ολυμπιακό, που παίζει αργότερα στη Λιβαδειά.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, ξεκίνησαν καλύτερα και στο 6ο λεπτό έχασαν διπλή ευκαιρία για να μπουν μπροστά στο σκορ. Στην αρχή της φάσης ήταν ο Μπρούνο που σούταρε εκτός περιοχής, ο Πασχαλάκης απέκρουσε και η άμυνα έδιωξε, με την μπάλα να φτάνει στον Βασιλακάκη, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά πάνω από το δοκάρι.

Με το ρυθμό να έχει πέσει ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 36΄, ύστερα από μια εξαιρετική συνεργασία που έβγαλαν οι παίκτες του Λουτσέσκου: ο Πέλκας βρήκε τον Βιεϊρίνια κι εκείνος έδωσε με τη μία στον Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος με ψηλοκρεμαστή σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 49ο λεπτό και, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, το «πλήρωσε» λίγο αργότερα. Στο σημείο εκείνο ο Βασιλακάκης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από τον Καρασαλίδη και στη συνέχεια ο Ρισβάνης, στα δύο μέτρα από την εστία, απέτυχε να κάνει την προβολή.

Στο 56΄ ο «Δικέφαλος» διπλασίασε με ένα επίσης εξαιρετικό γκολ, κυρίως ως προς τη δημιουργία του: ο Πέλκας πήρε την μπάλα δεξιά, έκανε δυο ντρίμπλες στην περιοχή και γύρισε στον Κρέσπο, ο οποίος από κοντά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 για την ομάδα του. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, αφού οι μεν γηπεδούχοι, που έμειναν πίσω στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, δεν έδειξαν να πιστεύουν ότι μπορούν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, οι δε φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε διαχείριση του εναπομείναντα χρόνου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αθανάσιος Τζήλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρισβάνης, Μπρούνο – Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάνιας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Σάκιτς, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Μπρούνο, Βασιλακάκης (76΄ Ούμπιδες), Ντιγκινί, Ντάουντα (60΄ Κωτσόπουλος).

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος, Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός (64΄ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (78΄ Ελ Καντουρί), Κάμπος (84΄ Μακ), Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button