FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Ελίνι Δημούτσος!(pics+vid)

Δείτε το προφίλ του Ελίνι Δημούτσου για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται ο ΠΑΣ Λαμία. Το LamiaSports ετοίμασε ένα αφιέρωμα για τον 30χρονο ανασταλτικό μέσο.

Πριν από λίγα λεπτά το «Sport24» έβγαλε ένα δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι ο ΠΑΣ Λαμία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ελίνι Δημούτσου.

Το LamiaSports όπως κάνει σε κάθε μεταγραφικό στόχο της Λαμίας, ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα με το προφίλ του Δημούτσου και σας παρουσιάζει μερικές πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή.

Ας ξεκινήσουμε:

Ελίνι Δημούτσος

Ο Ελίνι γεννήθηκε στην Lushnjë της Αλβανίας, παρόλο αυτά έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ηλυσιακού, ενώ έφτασε να παίξει και στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, όπου και έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό.

Με το «τριφύλλι» στο στήθος αγωνίστηκε 25 φορές, έχοντας και 2 ασίστς.

Ενώ ανήκε στον Παναθηναϊκό, έπαιξε ως δανεικός σε ΟΦΗ, Παναιτωλικό και Μλάντα Μπόλεσλαβ, έχοντας 19, 16 και 12 συμμετοχές αντίστοιχα.

Το 2011 έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε αμέσως στον Ατρόμητο, στην ομάδα στην οποία καθιερώθηκε.

Στους Περιστεριώτες, αγωνίστηκε για 4 σεζόν, έπαιξε σε 131 παιχνίδια πετυχαίνοντας μάλιστα και 4 γκολ.

Ήταν μέχρι στιγμής τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια, καθώς έφτασε να είναι και αρχηγός του Ατρομήτου σε ορισμένα παιχνίδια.

Όταν έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Αθήνας, υπέγραψε στον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο έκατσε όμως μόλις 2 χρόνια.

Με τα «κίτρινα» του Αστέρα έπαιξε 39 παιχνίδια, έβαλε 3 γκολ και είχε σε σχεδόν όλα τα ματς καλή απόδοση, βοηθώντας αρκετά το σύνολο των Αρκάδων.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πλατανιά Χανίων, θέλοντας να κάνει μία νέα αρχή. Βέβαια αυτή η αρχή δεν έγινε ποτέ μιας και όπως έχει γίνει γνωστό θα αποχωρήσει από τους Κρητικούς το καλοκαίρι, έχοντας παίξει σε μόλις 14 παιχνίδια.

Ο Ελίνι, είναι διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική Ελλάδος, έχοντας παίξει μία φορά στην Ανδρική ομάδα, αλλά έχει παίξει και Κ19 7 φορές και στην Κ21 σε 24 παιχνίδια.

Δείτε ένα βίντεο από αγώνες του Ελίνι Δημούτσου:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button