Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στις 9 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Football Manager 2022 και πως μπορείτε να παίξετε δωρεάν

Η SEGA έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις για το φετινό manager game της στο χώρο του ποδοσφαίρου. #FootballManager2022 #manager_game #PC #Xbox

Η SEGA έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις για το φετινό manager game της στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Η SEGA και η Sports Interactive ανακοίνωσαν πως το Football Manager 2022 θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου 2021 και μάλιστα θα έχει και κάποιες σημαντικές αλλαγές.

Το παιχνίδι θα προσκαλέσει για άλλη μια φορά τους fans του είδους να πετύχουν νίκες στην καριέρα τους και να αναρριχηθούν στο εσωτερικό μιας ομάδας. Θα πρέπει να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο για να βρουν ταλέντα και να στελεχώσουν την ομάδα τους, αλλά και να φτιάξουν με τον καλύτερο τρόπο την τακτική τους για να κερδίσουν όσους περισσότερους αγώνες γίνεται.

Η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε μάλιστα πως μέσα στο Σεπτέμβριο θα κάνει αρκετές ανακοινώσεις για τις άδειες, τα νέα χαρακτηριστικά και κάποια upgrades που θα προσφέρει.

Η πιο ενδιαφέρουσα ανακοίνωση, ωστόσο, έφερε εκπλήξεις για τους PC και Xbox gamers με συνδρομή στην υπηρεσία Xbox Game Pass της Microsoft. Ο τίτλος θα μπει και στις δύο εκδόσεις του από την πρώτη μέρα στην πλατφόρμα, κάτι που σημαίνει πως οι συνδρομητές του… Netflix των videogames θα μπορούν να παίξουν δωρεάν το νέο FM!

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button