FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Νίκη και η παραμονή είναι κοντά!

Σήμερα στις 17:15 ο ΠΑΣ Λαμία παίζει εκτός έδρας με τον ΑΟΚ Κέρκυρας για την 26η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα βρει τον ΠΑΣ Λαμία να παίζει εκτός με τον ΑΟΚ Κέρκυρας για την 26η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή, σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Φθιώτιδας θα παλέψει για τη νίκη αλλά και η ισοπαλία δεν θα ήταν καταστροφικό αποτέλεσμα.

Όμως, μόνο εύκολο δεν θα είναι το σημερινό παιχνίδι μιας και οι απουσίες είναι 5 για τον Μπάμπη Τεννέ και σημαντικές. Σουλεϊμάν Όμο, Σάκης Παντελιάδης οι τιμωρημένοι, Νίκος Αναστασόπουλος, Αλέξανδρος Καραγιάννης και Νόε Ακόστα(άρρωστος με πυρετό), οι τραυματίες.

Ο 64χρονος τεχνικός μέσα στην εβδομάδα δοκίμασε αρκετά σχήματα και πρόσωπα διαφορεικά ειδικά στο κέντρο, με τον Μάρκο Μπλάζιτς να θεωρείται σίγουρος αλλά ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί το ποιον θα έχει παρτενέρ.

Από την άλλη, άγνωστο παραμένει το ποιος θα αγωνιστεί τη θέση του Νόε Ακόστα, με τους Βάντερσον, Φράγκο και Τσούκαλο να είναι αυτοί που έχουν θέσει υποψηφιότητα.

Τώρα, όσο αφορά τον αντίπαλο του ΠΑΣ, τον ΑΟΚ Κέρκυρας ο Γιάννης Ματζουράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γιώργο Σπίνουλα, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ αλλά και τον Γεωργίου ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για άγνωστη αιτία.

Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης στις 17:15 και θα μπορέσετε να παρακολούθησετε την εξέλιξή του και μέσω του live του LamiaSports.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button