FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα συγχαρητήρια, τα «μαγειρέματα» και τα περαστικά στον Μπουλούλη!

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ Λαμία «Blue Roumelis Athens 4» έδωσε μέσα από μία ανακοίνωσή του τα συγχαρητήριά του στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Σε όλο το προπονητικό τιμ αλλά και την οικογένεια της Λαμίας, έδωσε συγχαρητήρια ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ Λαμία «Blue Roumelis 4» για την ισοπαλία και τον πολύ σημαντικό βαθμό που πήρε σήμερα η ομάδα.

Επίσης, τόνισαν πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει έτσι, μακριά από «μαγειρέματα», εννοώντας τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων σε σχέση με της Λαμίας και να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να παραμείνει στην κατηγορία.

Τέλος, έστειλαν τα περαστικά τους στον Κώστα Μπουλούλη, ο οποίος στις καθυστερήσεις του αγώνα, συγκρούστηκε με τον Μαρκ Ασίγκμπα, με αποτελέσμα να αιμοραγεί στο αυτί και να αποχωρεί από το παιχνίδι με φορείο.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ…. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΡΑΣ….. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ…

ΥΓ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΛΟΥΛΗ .. ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ..

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button