Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωσε Κούτρη η Μαγιόρκα (pics)

Παίκτης της Μαγιόρκα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό είναι και επίσημα από το βράδυ της Τετάρτης ο Λεονάρντο Κούτρης, όπως ανακοίνωσε η ισπανική ομάδα.

Μετά τους Ποντένσε και Μπενζιά, ο Λεονάρντο Κούτρης είναι και επισήμως ο τρίτος παίκτης που αποχωρεί από το ρόστερ του Ολυμπιακού τον Χειμώνα.

Η Μαγιόρκα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του το βράδυ της Τετάρτης, με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους» ως τις 30 Ιουνίου, χωρίς ωστόσο η ισπανική να κάνει αναφορά στο αν υπάρχει οψιόν αγοράς του διεθνούς αμυντικού για το καλοκαίρι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Μαγιόρκα, ανυπομονώ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε αρχικά ο 24χρονος αμυντικός και συνέχισε τονίζοντας ότι ο Αριέλ Ιμπαγάσα -πρώην παίκτης και των δύο ομάδων και νυν προπονητής στις ακαδημίες του Ολυμπιακού- του είπε τα καλύτερα για την ισπανική ομάδα.

«Γνωρίζω τον Αριέλ, ξέρω ότι είναι ένας ιστορικός παίκτης για τη Μαγιόρκα και μου είπε ότι πηγαίνω σε μια πολύ σημαντική ομάδα», πρόσθεσε.

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button