Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Σύλληψη Συμεωνίδη, παραλίγο αυτόφωρο για Βασιλακόπουλο!

Μεγάλη ενταση επικράτησε στη συνεδρίαση της ΚΕΔ για την κλήρωση των διαιτητών των τελικών: συνελήφθη ο Στέλιος Συμεωνίδης, παραλίγο αυτόφωρο για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο έπειτα από μήνυση των Γκόντα-Φούφη.

Άκρως επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση (30/5), στα γραφεία της ΕΟΚ, εν όψει της κλήρωσης για τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τους μεγάλους, αλλά και τους μικρούς τελικούς της Stoiximan.gr Basket League. Οι διεθνείς διαιτητές, Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης, είχαν εξαιρεθεί κι αυτό προκάλεσε την αντίδρασή τους, αφού είχε προηγηθεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ που τους δικαίωνε.

Οι δύο διαιτητές κατέθεσαν μήνυση κατά του στελέχους της ΚΕΔ, Στέλιου Συμεωνίδη και όλων των μελών της επιτροπής καθώς και κατά του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, ύστερα απ’ αυτή την εξέλιξη και αυτό είχε ραγδαία επακόλουθα.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης συνελήφθη και κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ με τους δικηγόρους της ΕΟΚ να βρίσκονται εκεί μαζί του. Μάλιστα, κατά την άφιξη του Γιώργου Βασιλακόπουλου στα γραφεία της ΕΟΚ, οι αστυνομικοί του τμήματος του ΟΑΚΑ σταμάτησαν και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, ο οποίος όμως τελικά δεν κατευθύνθηκε στο τμήμα και η σύλληψη αποφεύχθηκε.

Για αρκετές ώρες, στον χώρο παρέμεναν και οι δύο διεθνείς διαιτητές, πέραν του Συμεωνίδη και των δικηγόρων της ΕΟΚ, Γιώργο Κόνιαρη και Αντώνη Καραχάλιο. Μάλιστα, κατατέθηκαν μηνύσεις και για εξύβριση κι απειλές πριν η ένταση εκτονωθεί στο αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button