FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παραμένει το «σύμβολο» της Ράγιο ο Πίτι!(pic)

Τι και αν έχει φύγει εδώ και δύο χρόνια από την Ράγιο Βαγιεκάνο; Οι οπαδοί της ισπανικής ομάδας δεν μπορούν να ξεχάσουν τον «capitan», Φρανζίσκο Μεδίνα Πίτι.

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, ένας από τους ποιοτικότερους και ένας από τους πιο έμπειρους. Ο λόγος για τον Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα «Πίτι» ο οποίος κοσμεί με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα αλλά και τιμά τον ΠΑΣ Λαμία φορώντας τη φανέλα του.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής «κουβαλάει» βαριά καριέρα στις πλάτες του κάτι που δεν ξεχνιέται από τους οπαδούς της Ράγιο Βαγιεκάνο, την οποία τίμησε για περίπου 8 χρόνια φορώντας τη φανέλα της.

Ο Πίτι, παρόλο που έχει φύγει από την Ισπανία εδώ και δύο χρόνια στη Ράγιο ακόμη φορούν τις φανέλες με το όνομά του και ακόμη τον αποκαλούν «capitan» και όχι άδικα…

Δείτε τη φώτο που άνεβασε ο ίδιος, στο facebook όπου απεικονίζει έναν κύριο έξω από το γήπεδο της Ράγιο Βαγιεκάνο το «Βαγιέκας» να φορά τη φανέλα με το νούμερο «10» και το όνομα του Πίτι:

Ο Καταλανός μεσοεπιθετικός έχει συμπληρώσει με τη φανέλα της Ράγιο πάνω από 200 συμμετοχές και έχει πετύχει 52 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button