Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Απόδραση από το «Ανοέτα» με ανατροπή για την Μπάρτσα (vid)

LA LIGA-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-2

Γήπεδο: Ανοέτα

Μεγάλη νίκη για την Μπαρτσελόνα στην έδρα της Σοσιεδάδ που παραδοσιακά τη δυσκολεύει.

Οι Καταλανοί πέρασαν με 2-1 από τη χώρα των Βάσκων, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κι έκαναν έτσι το 4Χ4.

Η Σοσιεδάδ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 12ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Χουάνμι πήρε την κεφαλιά και ο Ελουστόνδο με πανέμορφο σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Η Μπαρτσελόνα δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάσεις παρά την κατοχή και απείλησε στο 36ο λεπτό από στημένη φάση, με το Πικέ να πιάνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ και  να στέλνει την μπάλα λίγο έξω. Στο 41’ μετά από γέμισμα από δεξιά, υπήρξε πτώση του Πικέ στην περιοχή με τον Ισπανό να κάνει τελικά το σουτ και τον Ρουγί να διώχνει, σε μια φάση που διερευνήθηκε μέσω VAR για πέναλτι αλλά τελικά δεν υπήρξε κάτι.

Στο 58’ η κεφαλιά του Ντεμπελέ πέρασε μόλις έξω ενώ στο επόμενο λεπτό ο Οϊαρθάμπαλ έχασε απίθανη ευκαιρία όπως και ο Ερνάντες στο 61’ και στο 62’ο Τερ Στέγκεν έσωσε μετά από σουτ του Χουάνμι.

Και στο 63’ μετά από κόρνερ και διαδοχικά λάθη των αμυντικών της Σοσιεδάδ αλλά και του Ρουγί, ο Σουάρες εξ επαφής έκανε το 1-1. Και μάλιστα στο 68’ μετά από ακόμη ένα κόρνερ, η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Σοσιεδάδ και ο Ντεμπελέ με σουτ έκανε το 1-2.

Στο 71’ το σουτ του Σουάρες έφυγε λίγο έξω, όπως κι εκείνο του Μέσι στο 79’ και στο 86’ ο Χουάνμι πήρε μόνος του την κεφαλιά από κοντά κι όμως αστόχησε.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρουγί, Ιγιαραμένδι (82’ Μερίνο), ΤέοΕρνάντες, Ελουστόνδο, Θαλδούα, Οϊαρθάμπαλ, Θουρουτούθα (73’ Μπαουτίστα), Πάρδο (82’ Σανγκάλι), Μορένο, Χουάνμι, Θουμπελδία,

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: ΤερΣτέγκεν, Σεμέδο (46’ Κουτίνιο) Πικέ, Ουμτιτί, Σέρχι Ρομπέρτο, Ραφίνια (57’ Μπούσκετς), Άλμπα, Ράκιτιτς, Μέσι, Ντεμπελέ (77’ Βιδάλ), Σουάρες

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button