FeaturedΓνώμεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Άστσεριτς που σκόραρε και αυτοί που ξεχώρισαν!(pics)

Αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές από το χθεσινό οικογενειακό φιλικό του ΠΑΣ Λαμία, οι οποίοι ξεχώρισαν με την παρουσία τους.

Το χθεσινό φιλικό ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και την Κ20 μπορεί να ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με αρκετές κόντρες στο χορτάρι και στον αέρα, αλλά κατά κύριο λόγο είχε διδακτικό χαρακτήρα.

Αμφότεροι Μπάμπης Τεννές και Λάκης Παπανικολάου έβγαλαν συμπεράσματα για τη συνέχεια, ενώ περισσότερο η Κ20 δοκίμασε ποδοσφαιριστές απέναντι στους επαγγελματίες της Φθιωτικής ομάδας, δίνοντας ένα μικρό τεστ.

Λόγο κάναμε εχθές για τα πρώτα δύο γκολ του Νίκολα Άστσεριτς, ο οποίος προσπάθησε αρκετά εχθές, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει, αν τον εμπιστευτούν βέβαια.

Επίσης, εξαιρετικός και σκόρερ άλλων δύο τερμάτων ήταν ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον, ο οποίος ταλαιπώρησε αρκετά τους αντιπάλους-συναθλητές του με τις ντρίπλες του και τις κόντρα επιθέσεις που έβγαζε αρκετές φορές.

Ο Βραζιλιάνος ήταν κεφάτος, έδειξε πολλά από τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά και φάνηκε να είναι σε πολύ καλή φόρμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, όπου παίρνει περίεργη τροπή, ειδικά μετά τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Δύο γκολ, ένα κερδισμένο φάουλ και μία ασίστ για τον 24χρονο εξτρέμ της Λαμίας, ο οποίος όμως αντικαταστάθηκε αρκετά νωρίς από τον Τεννέ, βάζοντας στη θέση του τον Βαγγέλη Πατσαρούχα.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ο οποίος συνέχισε με γκολ στα φιλικά της Λαμίας, αλλά είχε και καλή εμφάνιση ήταν ο Μιχάλης Φράγκος.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, εκτός από το γκολ με κεφαλιά που πέτυχε, πήρε αρκετές επιθέσεις στα πόδια του, πολλές φορές ανέλαβε να μοιράσει παιχνίδι και το έκανε σωστά ενώ τον είδαμε αρκετές φορές να παίρνει θέση κρυφού φορ πίσω από τον Άστσεριτς, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους αντίπαλους αμυντικούς.

Επίσης, για την ανδρική ομάδα πολύ καλή εμφάνιση είχαν ο Παναγιώτης Λινάρδος, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Ο μέσος της Λαμίας ήταν ο δημιοργηκότερος ποδοσφαιριστής του γηπέδου, μοίρασε τις περισσότερες μπαλιές και μάλιστα επιτυχημένες, ενώ στην περισσότερη ώρα του φιλικού είχε οργανωτικό ρόλο.

Τέλος, καλή και πιστική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Νίκος Μανιάς, ο οποίος μπήκε στη θέση του Σουλεϊμάν Όμο, στο 10΄και συνεργάστηκε άψογα με τον Λινάρδο καθώς και με τους εξτρέμ της ομάδας της Λαμίας, βγάζοντας αρκετές κάθετες πάσες.

Τώρα, όσο αφορά την Κ20 του ΠΑΣ Λαμία, εξαιρετική εμφάνιση είχαν ο επιθετικός της ομάδας, Λαμπρόπουλος ο οποίος ήταν αυτός που αιφνιδίασε την άμυνα της «κυναόλευκης» ομάδας και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στα πρώτα λεπτά της φιλική αναμέτρησης.

Αυτός, που δημιούργησε αρκετά προβλήματα από την δεξιά πτέρυγα του ΠΑΣ Λαμία, ήταν ο Κωστίκας, ο οποίος με τις επελάσεις του πολλές φορές ανάγκασε τον Παντελιάδη μαζί με τον Ακόστα να τον ντουμπλάρουν στα μαρκαρίσματα, ενώ είχε αρκετή βοήθεια και από τους Παπαλέξη και Φούντα στην δημιουργία του παιχνδιού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button