Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός: Όποιος χάσει… μπλέκει!

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στους «Ζωσιμάδες» για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στους «Ζωσιμάδες» για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 4-1 στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στα Γιάννινα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ στον Β’ Γύρο, υπήρξε ισοπαλία με 1-1 στο Αγρίνιο.

Στα έξι από τα επτά τελευταία ματς των δύο ομάδων και στις δύο έδρες δεν έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος και η μοναδική φορά που συνέβη αυτό ήταν στις 6 Νοεμβρίου 2021, όταν ο ΠΑΣ επικράτησε με 3-0.

Αυτή η σεζόν είναι η μόνη που σημείωσαν γκολ και οι δύο αντίπαλοι και στα δύο ματς του πρωταθλήματος, αφού στο παρελθόν δεν υπήρξε παρόμοιος πλουραλισμός.

Μόνο μια αναμέτρηση για τα Playouts έχουν οι δύο ομάδες, στις 24 Απριλίου 2021 και ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει με 1-0 στα Γιάννινα με το γκολ του Έλντερ Μπαρμπόσα.

Επτά διαδοχικές επισκέψεις στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα μετρούσε ο Παναιτωλικός χωρίς να σημειώσει ούτε γκολ μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2017, όταν ο Μοράρ βρήκε δίχτυα στο 69ο λεπτό και έγραψε το 1-1 για την ομάδα του Αγρινίου.

13 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 12-8

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Εραμούσμπε, Παντελάκης, Πήλιος, Ροσέρο, Μορέιρα, Λιάσος, Τζίνο, Μπάλαν, Παμλίδης.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Μλάντεν, Λάρσον, Στάγιτς, Ντίαζ, Μάρτενσον, Κολοβός, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Καρέλης.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος

Βοηθοί: Αντώνιος Σινιοράκης, Μιχαήλ Νιδριώτης

4ος διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

Διαβάστε επίσης

Back to top button