Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ενισχυμένος» ενόψει Αντβέρπ ο Ολυμπιακός

Στο πρώτο παιχνίδι για τους ομίλους του Europa League οφείλει να στρέψει την προσοχή του ο Ολυμπιακός, μετά την γκέλα στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. #slgr #olympiacos #EuropaLeague #Antwerp #group_stage

Στο πρώτο παιχνίδι για τους ομίλους του Europa League οφείλει να στρέψει την προσοχή του ο Ολυμπιακός, μετά την γκέλα στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην αναμέτρηση με την Αντβέρπ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League είναι υποχρεωμένος να στρέψει την προσοχή του ο Ολυμπιακός, ύστερα από το 0-0 με τον Ατρόμητο στην 1η αγωνιστική της Super League 1.

Οι Πειραιώτες κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού ματς, όμως έχασαν μία από σειρά από ευκαιρίες που δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ και να στείλουν την μπάλα στην εστία του Κέναν Πίριτς.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εξέφρασαν τα παράπονά τους και για τη διαιτησία του Στάθη Γκορτσίλα στον αγώνα με τους Περιστεριώτες, αλλά εκείνο που προέχει τώρα είναι η αναμέτρηση με τους Βέλγους μέσα στο Καραϊσκάκη.

Άλλωστε, το πρόγραμμα επιφυλάσσει δύο εκτός έδρας παιχνίδια για την ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς, η οποία θα κληθεί να ταξιδέψει σε Τουρκία και Γερμανία για να αντιμετωπίσει Φενέρμπαχτσέ και Άιντραχτ, αντίστοιχα.

Για αυτό το λόγο είναι επιτακτική η ανάγκη για ένα «τρίποντο» στην πρεμιέρα του Europa League, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι στη Λαμία για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Από σήμερα, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα προετοιμαστεί για το παιχνίδι με τη βελγική ομάδα, με τον Μαρτίνς να είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τους Καμαρά που είχαν την περιπέτεια με το πραξικόπημα στη Γουϊνέα και τον Μασούρα που προφυλάχθηκε ενόψει αυτού του ματς.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα ο Ρούμπεν Σεμέδο, ύστερα από το θέμα που είχε προκύψει το προηγούμενο διάστημα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, βέβαια, τόνισε πως υπολογίζει κανονικά τον διεθνή άσο και σιγά-σιγά θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button