ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τουλάχιστον δεν έχασε…

Για τη νίκη έπαιξε ο ΠΑΣ Λαμία... την ισοπαλία και τον έναν βαθμό πήρε απέναντι στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague 1. Αύριο η κλήρωση για τα play outs. #stoiximan_slgr #lamiafc #panaitolikosfc #matchreport #SportsNews #season2022_2023

Για τη νίκη έπαιξε ο ΠΑΣ Λαμία… την ισοπαλία και τον έναν βαθμό πήρε απέναντι στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague 1. Αύριο η κλήρωση για τα play outs. #stoiximan_slgr #lamiafc #panaitolikosfc #matchreport #SportsNews #season2022_2023

Στο 1-1 έμεινε ο ΠΑΣ Λαμία με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της τελευταίας 26ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague.

Τραγικό λάθος του Γκαραβέλη στο 51΄και ο Καρέλης έκανε το 1-0, αρκετά εύκολα. Για τη Λαμία σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τόμας Ντε Βινσέντι στο 71΄. Πανέμορφο γκολ για τον Αργεντινό, ο οποίος είχε αρκετές αγωνιστικές να σκοράρει.

Ανησυχία για Κρίστοφερ Νούνιες, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς:

Η Λαμία ξεκίνησε πιο δυνατά στο ματς και στο 6΄απείλησε για πρώτη φορά με σουτ του Βέργου έξω από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με ωραία εκτέλεση του Σενγκέλια που έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι στο 8΄.

Πολύ καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό στο 14΄, όταν μετά από κεφαλιά του Καρέλη η μπάλα βρήκε στο γόνατο του Τζανετόπουλου και ο Γκαραβέλης απέκρουσε ενστικτωδώς.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να επιδιώκουν να φτάσουν στο γκολ.

Στο 42΄σουτ του Σιμόν εν κινήσει η μπάλα λίγο πάνω απ΄το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 51΄.Ο Χουχούμης έκανε την σέντρα από τα αριστερά ο Γκαραβέλης έδειχνε να ελέγχει την φάση, ωστόσο έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Καρέλης που καραδοκούσε με κεφαλιά από κοντά σκόραρε (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι έφερα το ματς στα ίσα στο 71΄με τρομερή εκτέλεσε του Ντε Βινσέντι που έστειλε την μπάλα στο αριστερό…παραθυράκι (1-1).

Ο διαιτητής Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μλάντεν, Κολοβό.

Οι δύο αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Αποστολάκης, Μαλής, Λάρσον, Χουχούμης, Ντουάρτε, Μλάντεν, Ντίας, Σενγκέλια, Καρέλης, Χουάνπι

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Σιμόν, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Αμπαντά, Στάνκο, Νούνιες, Ασκόφσκι, Βέργος, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ

Διαβάστε επίσης

Back to top button