Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρήκε τον φορ και περιμένει απάντηση!

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει ζητήσει σέντερ φορ. Μήνες τώρα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πολλές μεταγραφικές κινήσεις δεν θα κάνουν οι Γιαννιώτες. Πάνε για λίγες και ευελπιστούν να βγουν και καλές. Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει ζητήσει σέντερ φορ. Μήνες τώρα.

Ο εκλεκτός φαίνεται πως βρέθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η περίπτωση που έχει προχωρήσει πέρα του φιλολογικού ενδιαφέροντος, είναι εκείνη του Νικολάε Μιλιντσεάνου.

Πρόκειται για 29χρονο Μολδαβό επιθετικό, διεθνή που αγωνίζεται στην Ελβετική Βαντούζ, με έξι συμμετοχές και ένα τέρμα σε όλες τις διοργανώσεις. Εχει περάσει επίσης από Ραπίντ Βουκουρεστίου, Πετρολούλ και από την K19 της Μονακό.

Ο Μιλιντσεάνου έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τον “Αγιαξ της Ηπείρου” για συμβόλαιο διάρκεια 1,5 χρόνου, με απολαβές που θα φτάσουν στο σύνολο, χωρίς τα μπόνους τις 100 χιλιάδες ευρώ, 30 χιλιάρικα για μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και άλλα 70 για την επόμενη.

Απάντηση οι Ηπειρώτες δεν έχουν πάρει ακόμα και είναι στο… περίμενε. Αν δεν προχωρήσει του Μιλιντσεάνου, τότε θα κινηθούν για άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους έχουν προταθεί.

Ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα έχει εισηγηθεί ακόμα την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός αμυντικού μέσου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button