FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτοί που επιστρέφουν… και αυτοί που πρέπει να προσέχουν!

Αδειάζει το απουσιολόγιο του Μπάμπη Τεννέ και του ΠΑΣ Λαμία, σιγά σιγά και γεμίζει με λύσεις ενόψεις της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Οι Φθιωτοί επιστέφουν τη Δευτέρα (9/4) από την άδειά τους, λόγω Πάσχα. Έτσι, σιγά-σιγά τα «λουριά» θα σφίξουν, ενόψει της συνέχειας της Superleague.

Στους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες, οι «κυανόλευκοι» θα ευτυχούν να έχουν «ξεφορτωθεί» αρκετές τιμωρίες από κάρτες, που στέρησαν από τον προπονητή τους, Μπάμπη Τεννέ, βασικούς παίκτες σε κρίσιμους αγώνες.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο Θανάσης Παντελιάδηςκαι ο Σουλεϊμάν Όμο, που έχοντας συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες, εξέτισαν τις δυο αγωνιστικές που όφειλαν στα συνεχόμενα παιχνίδια με τον Λεβαδειακό εντός (25η αγ.) και Κέρκυρα εκτός (26η) ο πρώτος και με τον Πλατανιά και τους Φαίακες ο δεύτερος.

Πλέον, οι δυο παίκτες είναι ξανά διαθέσιμοι να ενισχύσουν την ομάδα τους, όπως έκαναν από την αρχή της σεζόν ως βασικοί και σχεδόν αναντικατάστατοι, μετρώντας από 23 συμμετοχές.

Εξάλλου, ο Χρήστος Κουκόλης είχε εκτίσει τις 7 κάρτες του απεναντι σε ΠΑΟΚ (22η) και Παναθηναϊκό και συνεχίζει δίχως να έχει δεχθεί κίτρινη κάρτα έκτοτε.

Ανοικτά παραμένουν τα «μέτωπα» του Ανέστη Αναστασιάδη, που έχει φτάσει τις 4 κάρτες και θα απουσιάσει στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, καθώς και του Νίκου Αναστασόπουλου, που έχει συμπληρώσει τις 8 και δεν έχει δηλωθεί στα δυο που οφείλει, για να εκτίσει.

Από τους παίκτες που είναι στο όριο, πρέπει να προσέχει μόνο ο Μαρκ Ασίγκμπα (6) και οι Δημήτρης Κουτρομάνος και Εβγκέν Μπούντνικ, που έχουν απο τρεις.

Τέλος, το ιατρικό δελτίο επίσης «αδειάζει», με την επιστροφή του Αλέξανδρου Καραγιάννη, που έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Κέρκυρα πριν το Πάσχα και θα δοκιμάσει να προπονηθεί μέσα στη βδομάδα.

Έτοιμος θα είναι και ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης, μετά το δυνατό χτύπημα στο κεφάλι με τους Φαίακες και τη διανυκτέρευσή του, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής (1/4).

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button