ΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η άμυνα του ΠΑΣ Λαμία… απέναντι στον Στόουκς!(pics+vids)

Έναν ξεχωριστό επιθετικό θα αντιμετωπίσει η άμυνα του ΠΑΣ Λαμία, το Σάββατο για την 27η αγωνιστική της SuperLeague και αυτός δεν είναι άλλος από τον 4 φορές πρωταθλητή Σκωτίας, Άντονι Στόουκς.

Η ημέρα όπου ο ΠΑΣ Λαμία θα φιλοξενήσει τον Απόλλων Σμύρνης για την 27η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή πλησιάζει και το LamiaSports συνεχίζει τα pre game αφιερώματα.

Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τον Άντονι Στόουκς. Ίσως για πολλούς να μην λέει κάτι αυτό το όνομα αλλά για τους λάτρεις του σκωτσέζικου αλλά και του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο Στόουκς σημαίνει πολλά.

Γιατί προκάλεσε έκπληξη; Δεν είναι μόνο ότι είναι 4 φορές πρωταθλητής Σκωτίας με τη φανέλα της Σέλτικ, δεν είναι ότι έχει κατακτήσει 3 φορές το σκωτσέζικο κύπελλο και άλλη μία φορά το League Cup Σκωτίας, αλλά είναι επίσης και τα 92 γκολ που έχει πετύχει στη χώρα των «Highlands», αλλά και η παρουσία του σε Σάντερλαντ, Μπλάκμπερν και Άρσεναλ.

Ο Στόουκς είναι αναμφίβολα ένας από τους διασημότερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του Απόλλων και το Σάββατο, ο Ανέστης Αναστιάδης, ο Χρήστος Κουκόλης, ο Μάρκ Ασίγκμπα και ο Σάκης Παντελιάδης θα κληθούν να σταματήσουν τον Άντονι.

Βέβαια, τους λίγους μήνες που βρίσκεται στην Ελλάδα και στην Αθήνα δεν έχει προλάβει να εγκλιματιστεί απολύτως, αλλά η παρουσία του και μόνο προκαλεί προβληματισμούς.

Να πούμε τέλος, ότι ο 29χρονος φορ είναι και διεθνής με την Εθνική Ιρλανδίας έχοντας φορέσει το εθνόσημο σε 9 παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Ας δούμε μερικές απο τις καλύτερες στιγμές του Άντονι Στόουκς από τα γήπεδα της Σκωτίας αλλά και της Αγγλίας:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button