Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η γκολάρα του Κλέιτον και ο πανηγυρισμός με τον Βασιλόγιαννη!(vid)

‘Ενα καταπληκτικό γκολ πέτυχε ο Σίλβα Κλέτον στη νίκη της Ουμρανίγιεσπορ στην έδρα της Αλτινόρντου, με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη να είναι και σε αυτό το παιχνίδι βασικός.

Μία γκολάρα, τρεις βαθμούς και μία σπουδαία νίκη έδωσε ο πάλαι ποτέ επιθετικός της Καλαμαριάς, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΛ, Σίλβα Κλέιτον στον αγώνα της Ουμρανίγιεσπορ με την Αλτινόρντου.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε ακουστεί και για τον ΠΑΣ Λαμία, εκτέλεσε άψογα την εκτέλεση φάουλ που ανέλαβε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα με 1-2 σκορ.

Το γκολ όπως ήταν φυσιολογικό το πανηγύρισαν όλοι μαζί και έξαλλα οι πόδοσφαιριστές της τούρκικης ομάδας, με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη να είναι και αυτός από τους πρώτους που έτρεξαν να συγχαρούν τον Κλέιτον για το γκολ αυτό.

Να σημειώσουμε πως ο Έλληνας πρώην εξτρέμ του ΠΑΣ Λαμία έπαιξε και σε αυτό το παιχνίδι βασικός, ώσπου στο 86΄αντικαστάθηκε από τον Ασατεκίν.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε 28 παιχνίδια για φέτος και είναι ο πρώτος σε συμμετοχές για την Ουμρανίγιεσπορ, ενώ έχει πετύχει και 4 γκολ.

Από την άλλη ο Σίλβα Κλέιτον έχει 27 παιχνίδια και αυτό ήταν το πρώτο του γκολ.

Δείτε το γκολ εδώ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button