Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δεν τα κατάφερε το Καλαπόδι, νίκη για τον Αστέρα Ιτέας!

Με σκόρερς του Αλεξίου και Μαλισιόβα η ομάδα του Αστέρα Ιτέας πήρε σπουδαία νίκη εντός έδρας με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου. Από την άλλη το Καλαπόδι δεν τα κατάφερε απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Διαβάστε τα ρεπορτάζ:

Σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Οικονόμος υποδέχτηκε στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας της Τσαριτσάνης τον κυπελλούχο Φθιώτιδας ΑΟ Καλαποδίου.


Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με γκολ του Δραχαλίβα, ενώ είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους αλλά την εκτέλεση πέναλτι του Τόλιου μπλόκαρε ο Γκουλής.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να κάνουν πολλά λάθη δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να φτάνουν με αξιώσεις στην περιοχή του Νούσια αλλά να τα «χαλάνε» στην τελική προσπάθεια.

Επόμενος αντίπαλος για τους «πράσινους» του Κώστα Κατσάρα ο Αστέρας Ιτέας στις 25 Απριλίου στο γήπεδο της Ιτεάς.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής 

1. Αστέρας Ιτέας – Διγενής Νεοχωρίου 2-0
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης – Α.Ο. Καλαποδίου 1-0
3. Α.Ο. Σελλάνων – Νίκη Βόλου 1-2 παρ (1-1κ.α)

2η Αγωνιστική – Τετάρτη 25 Απριλίου
4. Αστέρας Ιτέας – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Νίκη Βόλου (ρεπό)

3η Αγωνιστική – Τετάρτη 9 Μαΐου

Νικητής 4 – Νίκη Βόλου

Το φιλμ του αγώνα:
15’ Σουτ του Τόλιου από το ύψος της περιοχής, αρχικά αποκρούει ο Γκουλής με τη μπάλα να φτάνει στον αμαρκάριστο Δραχαλίβα που με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Οικονόμου.
24’ Πέναλτι για τον Οικονόμο σε χέρι του Σπυριδάκη σε σουτ του Ζηρδέλη, την εκτέλεση ανέλαβε ο Τόλιος το μπλόκαρε όμως ο Γκουλής.
29’ Μετά από σέντρα του Πούτα ο Ζηρδέλη από κοντά δεν θα κάνει το σουτ όπως θα ήθελε με την μπάλα νε φεύγει άουτ.
35’ Στην αντεπίθεση ο ΑΟ Καλαποδίου, συνεργασία Ταμάμη με Μπουγιώτα, σουτ του τελευταίου με τον Νούσια να αποκρούει προσωρινά και στη συνέχεια ο Κολιός να διώχνε σε κόρνερ.
36’ Κεφαλιά του Λυτάκη, γυριστό σουτ Μπουγιώτα με τη μπάλα να περνάει άουτ.
48’ Κεφαλιά του Γκανά, μπλοκάρει ο Νούσιας.
68’ Κεφαλιά πάσα του Ταμάμη στον Μπουγιώτα, κακό πλασέ του τελευταίου με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
80’ Μετά από φάουλ του Παπαναστασίου, κεφαλιά του Σπυριδάκη με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Νούσια.
83’ Πλασέ του Χάμου με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στη γραμμή

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας, Χάμος, Παπαγεωργίου (55’ Σαπάκος), Καραλούλης (90’ Τζούργκανος), Ζηρδέλης, Τόλιος (62’ Ντούφας), Δραχαλίβας (74’ Λεβέντης).

Α.Ο. Καλαποδίου (Δημήτρης Γιαννουδάκης): Γκουλής, Λάππας Ν., Κατσαρός (54’ Παπαναστασίου), Σπυριδάκης, Λιάσκος, Λυτάκης, Γκανάς, Λίκο, Ταμάμης, Λάππας Γι., Μπουγιώτας.

πηγή: radioelassona.gr

Νίκη για τον Αστέρα Ιτέας απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου, με σκόρερ δύο ποδοσφαιριστές από την Φθιώτιδα.

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Διγενής Νεοχωρίου απο τον Αστέρα Ιτέας και αποκλείστηκε απο την συνέχεια του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες καθώς ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος δεν είχε στην διάθεση του, τους Νικόλαρο, Αμπαδιωτάκη, Ζήση, Γκαγκαστάθη και μετά από ένα μήνα απουσίας επιστρατεύτηκαν οι στρατευμένοι, Μακρής και Μεζίνι. Μάλιστα κατά την διάρκεια του ματς τραυματίστηκε και έπαιξε ως τραυματίας ο Μπασιάκας ενώ ο Τζέλης έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Κακάλια.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Αλεξίου (25΄) και Μαλισιόβας (60΄) με τους ερυθρόλευκους σε γενικές γραμμές στάθηκαν να στέκονται αρκετά καλά, σπαταλώντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Μακρή που θα μπορούσε να ισοφαρίσει και να δώσει άλλη εικόνα στο ματς.

Νεοχώρι: Καρατζάς, Αετόπουλος, Τζέλης (53΄Κακάλιας), Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Μακρής, Μπασιάκας, Σκόνδρας, Μεζίνι (70΄Τασούλας), Κολοβός, Τσικρικάς.

πηγή: goaltrikala.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button