Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Συνέχεια στην αρκαδική παράδοση ή τέλος στην «πράσινη» κατάρα;

Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός, τίθενται αντιμέτωποι απόψε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (20:30, Novasports) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός, τίθενται αντιμέτωποι απόψε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (20:30, Novasports) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός έχει μόλις μια νίκη στα εννέα τελευταία του παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης ανεξάρτητα έδρας. Σε αυτές τις εννέα αναμετρήσεις υπάρχουν τέσσερις ισοπαλίες, τέσσερις νίκες της ομάδας της Αρκαδίας και μια νίκη του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο περσινό πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει διατηρήσει το αήττητο με τον Παναθηναϊκό στα επτά τελευταία του εντός έδρας παιχνίδια και μετά την ήττα του με 5-0 από τους Πράσινους στην Αρκαδία στις 18 Φεβρουαρίου 2017 δεν έχει χάσει από τον Παναθηναϊκό.

Στις επτά αυτές αναμετρήσεις μετά τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ σε όλα τα ματς έχουν μπει γκολ, αφού οι ισοπαλίες τους είναι δύο 1-1 και μια με 2-2. Οι τρεις νίκες είναι στο γκολ (1-0).

Ο Παναθηναϊκός έχει σημειώσει πέντε νίκες στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης και όλες είναι με διαφορετικό σκορ. Τα πιο συχνά σκορ είναι το 1-0 υπέρ της ομάδας της Αρκαδίας που έχει σημειωθεί πέντε φορές, ενώ το 1-1 έχει παρουσιαστεί τέσσερις φορές.

Ο Μακέντα είναι ο πρώτος σκόρερ των αναμετρήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες με τέσσερα τέρματα στην Τρίπολη, ενώ είναι και ο μόνος που έχει καταφέρει να σκοράρει σε δύο διαφορετικές σεζόν. Παράλληλα είναι σε μια μικρή λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν βρει δύο φορές δίχτυα στον ίδιο αγώνα και περιλαμβάνει τους Σισοκό, Καρέλη και Μακέντα.

Η 7η Οκτωβρίου 2007 αποτελεί μάλιστα ιστορική ημερομηνία για την ομάδα της Αρκαδίας, αφού σημείωσε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην Super League και αυτή ήταν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση ήταν για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το γκολ είχε σημειώσει ο Μάρτινς.

18 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

8 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 15-24

Διαβάστε επίσης

Back to top button