Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ηρακλής Ψαχνών: «Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα για πάρτη μας»

Η διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει την στάση της και στον στόχο που έχει η ομάδα της Εύβοιας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει την στάση της και στον στόχο που έχει η ομάδα της Εύβοιας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΨΑΧΝΑ 19/05/2021
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι,

Είναι γνωστή και πλέον ξεπερασμένη, προ δεκαετιών η τακτική της αποποίησης των ευθυνών, της αδυναμίας ή της ανικανότητας και άρα, ως αναγκαίο παράγωγο, το φόρτωμα τους στους άλλους, ως εξιλαστήρια θύματα. Σιγά την έκπληξη. Άσε που μπορούν να αποσκοπούν σε μελλοντικά οφέλη υπερ τους ή απλά σε βάρος των άλλων.

Αντιπαρέρχοντας αυτό, θα περιμέναμε ωστόσο μια δημόσια τοποθέτηση ( το συγγνώμη πάει πολύ ε?) για όσα έγιναν στο γήπεδο της Θήβας στις 16/05/2021. Όχι για το πόσοι ήταν στο γήπεδο (που δεν μας ενδιαφέρει), αλλά για το «ντου» τουλάχιστον 50 ¨φιλάθλων¨, εναντίον των αποδυτηρίων μας και των παιχτών μας. Για την εντελώς ανοιχτή και αφύλαχτη φισούνα και την άνετη πρόσβαση των τραμπούκων που σουλατσάριζαν ανενόχλητοι. (Τα περί ενός μόνο μεμονωμένου μεθυσμένου το αφήνουμε στην κρίση όλων των παρευρισκομένων μεταξύ των οποίων και οι δύο πρόεδροι των Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και Ευβοίας).

Για την επιδεικτική αδιαφορία απέναντι σε ένα παιδί που τραυματίστηκε στο κεφάλι και συγκεκριμένα στο μάτι, γεγονός για το οποίο έχει επιληφθεί τόσο η αστυνομική διεύθυνση Θήβας όσο και οι εισαγγελικές αρχές, με μαρτυρίες και καταθέσεις. Ολόκληρο έκτακτο Δ.Σ. έγινε και δεν αφιέρωσαν ούτε μια αράδα για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Οι ομάδες που ευαγγελίζονται και διαφημίζουν σε κάθε ευκαιρία το ήθος, την ευπρέπεια και τον πολιτισμό, το αποδεικνύουν στην πράξη και όχι με λόγια του αέρα.

Για το αγωνιστικό κομμάτι, ενώ το παιχνίδι έληξε ομαλά και ήρεμα, οι παίχτες έφυγαν ανταλλάσοντας χειραψίες και φιλοφρονήσεις, οι διαιτητές πήγαν απρόσκοπτα στα αποδυτήρια χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς, κάποιοι κοιταζόντουσαν αμήχανα (όσοι ήταν εκεί, γιατί κάποιοι άλλοι κρύφτηκαν). Και τώρα τι θα πούμε? Πως θα δώσουμε λόγο?. Απλό. Απλούσταστο, που λέει και η Βουγιουκλάκη. Κάνω δηλώσεις (αγαπημένο χόμπι), δηλώνω ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδος (με μηδέν όχι ευκαιρίες, αλλά τελικές προσπάθειες!!!!!), κλαψουρίζω και ανακαλύπτω διαιτητική σφαγή!!!!. (Η δύναμη την αυθυποβολής είναι μεγάλη. Πες πες θα το πιστέψουν και οι ίδιοι). Ήρθε μετά και το….. αποδεικτικό υλικό, που το βλέπουν οι αστροναύτες από το διάστημα και γελάνε και το γλυκό έδεσε. Πραγματικά λυγίζεις.
Αγαπητοί φίλοι,

Είμαστε μια ομάδα που δεν έχει οικονομικές δυνατότητες για διαφημίσεις και χορηγίες, δεν έχει προσβάσεις σε ΜΜΕ, δεν διαθέτει τεχνοκράτες, οικονομικούς, τεχνικούς και νομικούς συμβούλους, δεν έχει πολυμελές τεχνικό επιτελείο, δεν διαθέτει πολυτελή γραφεία, δεν έχει πλήρες αγωνιστικό ρόστερ. Επίσης δεν έχει οικονομική δύναμη με ένα ιδιαίτερα χαμηλό ετήσιο μπάτζετ.

Θέλουμε όμως να πάρουμε το πρωτάθλημα, για την πάρτη μας, τους φίλους μας, τους φιλάθλους μας, για τον τόπο μας, μα και αν δεν γίνει αυτό, (συγγνώμη) στα….. φρύδια μας τα δυό (κατά το γνωστό σύνθημα).
Τελειώνοντας, θα ήταν παράλειψη να μην εξάρουμε την στάση των αντίπαλων ποδοσφαιριστών, για την άψογη συμπεριφορά τους, χωρις να επιδοθούν σε καραγκιοζιλίκια και άλλα τερτίπια. Αν η ομάδα μας διέθετε την συνολική αξία και ποιότητα των ποδοσφαιριστών αυτών, θα ήταν σε περίοπτη θέση στην S/L 2.

Αμφιβάλλει κανείς?

Αυτά και τέλος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button