FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης!

Στατιστικά, νίκες γηπεδούχων, νίκες φιλοξενούμενων, κίτρινες και κόκκινες κάρτες και όλα ότι πρέπει να ξέρετε για τον διαιτητή του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – Απόλλων Σμύρνης, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη.

Εχθές έγιναν γνωστοί οι διαιτητές των αναμετρήσεωνμ της 27ης αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή, με τον ΠΑΣ Λαμία να υποδέχεται στο ΔΑΚΛ τον Απόλλων Σμύρνης αλλά και τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση.

Ο διαιτητής από τη Μακεδονία, είναι ένας από τους «σταθερούς» διαιτητές της SuperLeague, έχοντας δώσει φέτος 9 αγώνές.

Σε αυτούς τους εννέα αγώνες οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει 3 φορές, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν φύγει με το διπλό 2 φορές.

Τέσσερα είναι τα παιχνίδια όπου ο Ζαχαριάδης ήταν διαιτητής και έληξαν ισόπαλα. Συνολικά, στα παιχνίδια του Μακεδόνα διαιτητή έχουν μπει 23 γκολ, ενώ έχουν δοθεί 6 πέναλτι.

Ο Ζαχαριάδης, έχει σφυρίξει φέτος 306 φάουλ, με 34 Μ.Ο σε κάθε αγώνα, ενώ έχει δώσει 59 κίτρινες κάρτες και μόλις 1 κόκκινη. Σε κάθε παίχνίδι του δίνει μέσο όρο 6.56 κίτιρνες κάρτες ενώ 0.11 Μ.Ο κόκκινες.

Τώρα όσο αφορά το πότε έχει ξανασυναντήσει ο ΠΑΣ Λαμία τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, την 1η αγωνιστική με την Ξάνθη, ήταν 4ος διαιτητής και το σκορ ήταν 0-0.

Ήταν επίσης διαιτητής στη μεγάλη ισοπαλία που απέσπασε ο ΠΑΣ απέναντι στον Παναθηναϊκό, εντός έδρας με σκορ 1-1.

 

Την τρίτη φορά που συνάντησε η Λαμία τον Ζαχαριάδη ήταν όταν η ΑΕΛ ήρθε και κέρδισε άνετα με 0-2 μέσα στο ΔΑΚΛ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button