Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο Ηρόδοτος τέλειωσε!» – Δεν πλήρωσε τις οφειλές και αποβάλλεται από τη Super League 2

Ο Ηρόδοτος γίνεται η δεύτερη ομάδα φέτος που αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Ηρόδοτος γίνεται η δεύτερη ομάδα φέτος που αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Η παρουσία του Ηρόδοτου στη Super League 2 ολοκληρώνεται πρόωρα και άδοξα. Η διοίκηση δεν πλήρωσε έως χθες τα μεσάνυχτα τους πέντε ποδοσφαιριστές, των οποίων η προσφυγή είχε δικαιωθεί και οδηγείται στην αποβολή από το πρωτάθλημα.

Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε η πρόεδρος της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού Κατερίνα Τσαντηράκη, η οποία έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook πως «η ομάδα τέλειωσε». Ο Ηρόδοτος είχε περιθώριο μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης να πληρώσει περίπου 40.000 ευρώ σε πέντε ποδοσφαιριστές, κάτι που δεν έγινε. Εξάλλου, ακολουθούν κι άλλες προσφυγές, με την ομάδα να αδυνατεί να πληρώσει, μιας και δεν έχει έσοδα, ενώ αγωνιστικά έχει ήδη υποβιβαστεί.

Εντός της ημέρας αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας για την αποβολή του Ηροδότου από το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στον ΚΑΠ, η ομάδα υποβιβάζεται δύο κατηγορίες και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο τοπικό Ηρακλείου, ενώ σε πρόεδρο και μεγαλομέτοχο επιβάλλεται πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Ο Ηρόδοτος γίνεται η δεύτερη ομάδα της Super League 2 που αποβάλλεται από το πρωτάθλημα λόγω οικονομικών δυσχερειών, μετά τον Απόλλωνα Λάρισας, με τις ομάδες της κατηγορίας να μένουν 28.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button