Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Με 300 φιλάθλους στο πλευρό τους άρχισαν προετοιμασία οι «πράσινοι»

Με 300 φιλάθλους να μεταβαίνουν στο ΟΑΚΑ για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τους αγώνες πλέι οφ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων το «παρών» έδωσε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έστειλαν μήνυμα στήριξης στην αγαπημένη ομάδα τους ζητώντας από τον Νικ Καλάθη και τους συμπαίκτες του να κατακτήσουν τον 7ο ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο Καταλανός τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού ο Κέι Σι Ρίβερς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον ώμο και μετά από 20 ημέρες εκτός αγωνίστηκε την Παρασκευή (13/4) απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου. Κόντρα στον Κολοσσό αγωνίστηκε και ο Κρις Σίνγκλετον που είχε πάρει άδεια για ταξίδι «αστραπή» στις ΗΠΑ και μάλιστα ήταν ο πρώτος σκόρερ των «πρασίνων» με 14 πόντους.

Στο μεταξύ, η ΤΣΣΚΑ επικοινώνησε νωρίτερα εντός της ημέρας εξηγώντας ότι δεν είχαν μεταφραστεί σωστά τα όσα είπε ο Αντρέι Βατούτιν στην έκτακτη συνεδρίαση της Euroleague. Όπως διευκρινίστηκε, ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ είχε τονίσει -κάτι που δεν μεταφράστηκε- ότι είναι αδιανόητο ένας ιδιοκτήτης ομάδας να μην μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες της.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button