Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το Preview της 27ης αγωνιστικής!

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινάει η πρώτη ημέρα της 27ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή.

Πιο αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα έχει τα εξής:

ΛΑΜΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 15:00 NS2

Η Λαμία υποδέχεται τον Απόλλωνα για την 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Το κρίσιμο αυτό ματς θα ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής και οι γηπεδούχοι που ισοβαθμούν με τον αντίπαλό τους θέλουν το τρίποντο για να φτάσουν σε ένα σημαντικό τρίποντο. Ο Μπάμπης Τεννές, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Βάντερσον. Ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε μερικώς τις ενοχλήσεις. Όχι πλήρως, ωστόσο, και παραμένει αμφίβολος. Εκτός είναι οι Όμο και Καραγιάννης, ενώ επέστρεψε μετά από καιρό κι ο Πριντέτα.

Ενώ, και ο Απόλλων θέλει να πανηγυρίσει ένα σημαντικό διπλό ενόψει της συνέχειας. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην τελευταία προπόνηση, με τον Μιχάλη Κύργια να αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Εκτός έμειναν επίσης οι Αλίβοντιτς και Καστιγέχος, αλλά και φυσικά ο Στόουκς, ο οποίος είναι… εξαφανισμένος.

 

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

 

Λαμία: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Πριντέτα, Μπεν Τζεμιά, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Αντρονίκ, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον, Φράγκος, Τσούκαλο και Μπούντνικ.

 

Απόλλων: Χουάντερσον, Ταΐρη, Στάθη, Ζησόπουλο, Παπάζογλου, Κοντοέ, Ναδάλες, Χουάρες, Κονέ, Τσουκαλά, Ελμπάζ, Αλμπάνη, Σιατραβάνη, Ανιέτε, Μενδρινό, Ντεβέσα, Μπαρτολίνι και Κούρο.

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 17:15 NS2

 

Ο Λεβαδειακός για την 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα υποδέχεται τον Αστέρα. Οι Βοιωτοί μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική χρειάζονται τη νίκη για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Ο Ζοζέ Ανιγκό, του οποίου το θέμα της παραμονής, ή μη, δεν έχει ξεκαθαρίσει, δεν υπολογίζει ούτε στους Γιουσούφ και Ομπιόρα, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Λεβαδειακό. Τραυματίες είναι οι Λεονάρντο και Καραχάλιος, οι οποίοι δεν θα παίξουν με τους Αρκάδες.

Ενώ, ο Αστέρας θέλει να διατηρηθεί στην 5αδα και γι αυτό θα παλέψει για τη νίκη. Ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Καλτσά.

 

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

 

Λεβαδειακός: ——-

 

Αστέρας: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλδο, Μαντίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Μανιάς, Δουβίκας.

 

Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 NS1

 

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον Πανιώνιο για την 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι ασπρόμαυροι θέλουν μετά το 2-0 της περασμένης εβδομάδας επί του Ατρομήτου να συνεχίσουν με τρίποντο. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολόγιζε εξ’ αρχής τους τιμωρημένους Πέλκα, Μαουρίσιο, ενώ στα μέσα της εβδομάδας οριστικοποιήθηκε και η απουσία του Μαλεζά, λόγω ενοχλήσεων. Εκτός έμεινε και ο Μιχόγεβιτς, ενώ ο Μουλέν έβγαλε όλη την προπόνηση και βρίσκεται στην 18άδα.

Ο Πανιώνιος πάλι θέλει να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με τον Μεργκίμ Μπραχίμι κανονικά στην αποστολή θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο Πανιώνιος.

 

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

 

ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Δεληγιαννίδης, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάχοβ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος , Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

 

Πανιώνιος: Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Κότνικ, Νόβακ, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ, Βουκελάτος, Κόρμπος, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button