FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Τσούκου τσούκου» και λευκή ισοπαλία…

Σε ένα βαρετό παιχνίδι, ΠΑΣ Λαμία και Απόλλων Σμύρνης αρκέστηκαν στο 0-0…

Για την 27η αγωνιστική της SuperLeague, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Απόλλων Σμύρνης σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου… αλλά και η ισοπαλία δεν θα χαλούσε κανέναν. Τελικά το 0-0 ήταν αυτό που επικράτησε καθώς οι δύο ομάδες φάνηκε να βολεύτηκαν με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας…

Καλύτερος ο ΠΑΣ Λαμία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα,που θα του έδινε τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Το ματς: 

Στο 6΄μόλις ο Τσούκαλος πραγματοποίησε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, έδωσε με τακουνάκι την μπάλα στον Βασιλαντωνόπουλο, αλλά η σέντρα του δεύτερου πέρασε αρκετά έξω.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Τσούκαλο και πάλι έβγαλε τη κάθετη πάσα στον Παντελιάδη από τα αριστερά, αυτός προχώρησε έβγαλε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Ζησόπουλος πρόλαβε τον Μπούτνικ πριν κάνει την προβολή. Ένα μακρινό σουτ του Πίτι στο 11΄ο Χουάντερσον μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 20΄ο ΠΑΣ Λαμία έχασε τεράστια να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τσούκαλος έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Παπαζόγλου λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Χουάντερσον με τον Ζαχαριάδη να σφυρίζει φάουλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πίτι, αλλά η μπάλα χτύπησε στο τείχος και οι αμυντικοί του Απόλλωνα απομάκρυναν.

Οχτώ λεπτά αργότερα, ο Μπάμπης Τεννές έκανε την πρώτη αναγκαστική αλλαγή, μιας και ο Πίτι μετά από ένα μαρκάρισμα που δέχθηκε έδειξε αρχικά πως θα αντέξει να παραμείνει αλλά εν τέλει δεν τα κατάφερε και αποχώρησε.

Στο 39΄ο Τσούκαλος έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά στον Μπούτνικ εκτός περιοχής, με τον Ουκρανό να κάνει το σουτ και να αναγκάζει τον Χουάντερσον σε τεράστια επέμβαση μιας και η μπάλα πήγαινε προς το βάθος του τέρματός του.

Στο κόρνερ που κέρδισε η Λαμία, ο Μπλάζιτς το εκτέλεσε αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 44΄ο Απόλλωνας έκανε το πρώτο του στον αγώνα. Ο Ελμπάζ έκανε το δυνατό σουτ από μακριά αλλά ο Παπαδόπουλος, μπλόκαρε εύκολα.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε ωραία προσπάθεια περνώντας δύο αντιπάλους, έκανε το σουτ αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με τον Παράσχο να κάνει μία ακόμη αλλαγή βγάζοντας χωρίς λόγο το Αλμπάνη και πέρασε στο παιχνίδι τον Σιατραβάνη. Στο 50΄ο Τσούκαλος έκανε το σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε απελπιστικά άουτ.

Η πρώτη φάση για τον ΠΑΣ Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 55΄όταν ο Παντελιάδης έγινε κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά, με τον ακραίο αμυντικός να δοκιμάζει το δυνατό σουτ, αλλά είδε τη μπάλα να περνάει ελάχιστα εκτός από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χουάντερσον.

Οι οπαδοί και των δύο ομάδων φώναζαν και γιούχαραν συνέχεια τους ποδοσφαιριστές καθώς το θέαμα ήταν τουλάχιστον βαρετό, ενώ το σύνθημα που ακουγόταν συχνά ήταν το «Παίξτε μπάλα οε οε».

Στο 64΄ο Στάθης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, αλλά η προβολή του Ελμπάζ πέρασε και αυτή απελπιστικά άουτ. Μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 70΄ και μάλιστα διπλή… Αρχικά ο Μπλάζιτς αμαρκάριστος έκανε το σουτ εκτός περιοχής αλλά κόντραρε στα σώματα με αποτέλεσμα να στρωθεί για τον Παντελιάδη. Αυτός αφού πήρε τα μέτρα έκανε το δυνατό φαλτσαριστό σουτ αλλά η μπάλα και πάλι πέρασε ελάχιστα άουτ.

Δεν άλλαξε τίποτα στο παιχνίδι μέχρι το 90΄και το 0-0 ήταν το τελικό σκορ…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές) Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Πίτι, Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος, Μπούτνικ.

Στον πάγκο: Πίτκας, Παπαργυρίου, Μπεν Τζεμιά, Πριντέτα, Βάντερσον, Κουτρομάνος, Φράγκος, Ακόστα, Άντρονικ

Απόλλων Σμύρνης(Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Τσουκαλάς, Κοντοές, Ναδάλες, Κονέ, Ζησόπουλος, Ελμπάζ, Παπάζογλου, Στάθης, Χουάρες

Στον πάγκο: Ταΐρης, Σιατραβάνης, Μενδρινός, Ανιέτε, Κούρος, Μπαρτολίνι, Ντεβέσα

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button