ΓενικάΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έξαλλοι στην ΑΕΚ με την «Αθλητική Κυριακή» λόγω ΠΑΟΚ!

Για «σόου που παίχτηκε από την ιστορική εκπομπή» και «μονόπλευρη live… εξέταση μαρτύρων» κάνουν λόγο στην Ένωση, που προχωρούν σε επίσημη καταγγελία.

Η απόφαση της ΕΡΤ και συγκεκριμένα των υπευθύνων της «Αθλητικής Κυριακής» να φιλοξενήσουν ζωντανά απόψε τον διευθυντή επικοινωνίας του ΠΑΟΚ Κυριάκο Κυριάκου και το στέλεχος της ΠΑΕ Παντελή Κωνσταντινίδη, προκειμένου να μιλήσουν για την δικαστική διαμάχη με την ΑΕΚ, προκάλεσε την οργή της Ένωσης.

Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ήταν έξαλλοι και έκαναν λόγο για «σόου που παίχτηκε στην πιο ιστορική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ υπάρχει μια δικαστική υπόθεση που είναι σε εξέλιξη». Πρόσθεταν, δε, ότι είναι κάτι που η ΑΕΚ δεν θα το αφήσει έτσι και θα προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες «για τον αποψινό μονόλογο του ΠΑΟΚ στη δημόσια τηλεόραση».

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ τόνιζαν ότι θα απευθυνθούν και στη διοίκηση της ΕΡΤ, γιατί θεωρούν unfair αυτό που έγινε απόψε απέναντι στην ΑΕΚ και καθαρά μεροληπτικό και αντιδεοντολογικό. «Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων μόνο της μίας πλευράς», τόνιζαν. Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button