Άλλα αθλήματαΓενικάΜαχητικά αθλήματα

«Σάρωσαν» τα μετάλλια οι αθλητές του ΠΑΣΠ Λεωνίδας!

Με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους αθλητές του ΠΑΣΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ διεξήχθη την Κυριακή το 23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα .

Οι αθλητές των Βαγγέλη Κούτρα και Δημήτρη Μαρούλη συνεπείς στο ραντεβού τους με το βάθρο του πανελληνιονίκης πρωταγωνίστησαν στα αθλήματα του Αγών και Κάτω Παγκράτιο στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν .

Οκτώ αθλητές συμμετείχαν και κατάφεραν όλοι να ανέβουν στο βάθρο των νικητών με αντιπάλους από όλη την Ελλάδα !

Πιο αναλυτικά

Οι θέσεις που κατέκτησαν οι συμμετέχοντες είναι οι εξής : Ακρίδας Γιώργος Χρυσό μετάλλιο στο Κάτω Παγκράτιο στα -77 κιλά Ανδρών , στην πιο τεχνική κατηγορία των αγώνων και με πολύ δυνατούς αντιπάλους σε πολύ υψηλό επίπεδο κάτι που απέσπασε το θαυμασμό όλων των θεατών! Αυγέρη Δήμητρα Ασημένιο μετάλλιο στο Κάτω Παγκράτιο στα -62 κιλά Νέων Γυναικών.

Βέττας Γιάννης Ασημένια Μετάλλια στον Αγών και στο κάτω Παγκράτιο στην ηλικία 15-17 ετών στα -52 κιλά εφήβων. Λαμπροπούλου Θεαέλενα Ασημένιο Μετάλλιο στον Αγών στην ηλικία 15-17 στα -64 κιλά Νεανίδων. Κατσίπης Εμμανουήλ Χάλκινο μετάλλιο στον Αγών στα -57 κιλά στην ηλικία 15-17 ετών Εφήβων.

Αυγέρης Γιώργος Χάλκινα Μετάλλια στον Αγών και στο κάτω Παγκράτιο στην ηλικία 15-17 ετών στα -62 κιλά εφήβων. Αλεξίου Νίκος Χάλκινο μετάλλιο στο Κάτω Παγκράτιο στους Άνδρες στα -105 κιλά. Επίσης αγωνίστηκε και ο Βέττας Ηλίας ο οποίος είχε έναν άτυχο τραυματισμό και δεν συνέχισε την πορεία του προς τα μετάλλια με σκοπό να προφυλαχθεί για τα επόμενα πρωταθλήματα. Επόμενος στόχος των μαθητών του ΠΑΣΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα grapling στην Γερμανία τον Μάιο.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για την αγωνιστική ομάδα στο προπονητήριο του συλλόγου Παπαποστόλου 4 που επίσης έτυχε της αδειοδότησης από το Δήμο Λαμιέων όπως προβλέπει ο νόμος και είναι 1 από τους ελάχιστους στην πόλη της Λαμίας και ο μόνος για το άθλημα του Παγκρατίου.

Επισημαίνεται ότι ο σύλλογός μας είναι ο μοναδικός με Ειδική αθλητική αναγνώριση και αυτό σημαίνει ότι οι πρωταθλητές μας μοριοδοτούνται στα πρωταθλήματα Παγκρατίου χωρίς να χρειάζεται να παίζουν με άλλους συλλόγους εκτός νομού.

Με εκτίμηση. ΠΑΣΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button