Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δύο σημαντικές απουσίες για Δέλλα ενόψει ΠΑΣ Λαμία!

Απουσίες μπορεί να έχει ο ΠΑΣ Λαμία από τις προπονήσεις του, αλλά απουσίες θα έχει και ο Παναιτωλικός στον Κυριακάτικο αγώνα.

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία στην προετοιμασία της, για τον αγώνα της 28ης αγωνιστικής της SupeLeague με τον Παναιτωλικό, μιας και οι Σουλεϊμάν Όμο και Αλέξανδρος Καραγιάννης παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού.

Βέβαια, απών από την αναμέτρηση του Αγρινίου θα είναι και ο τιμωρημένος Ανέστης Αναστασιάδης, ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Όμως, προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει και ο Τραϊανός Δέλλας, στην προετοιμασία του Παναιτωλικού, μιας και δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο πολύ σημαντικά «εργαλεία» της 11αδας του.

Ντάνι Μπεχαράνο και Μάρκος Πάουλο δεν έχουν δικαίωμα συμμτεοχή στον αγώνα της Κυριακής, κάτι που δυσκολεύει αρκετά τον Έλληνα προπονητή, για την κατάρτιση της ενδεκάδας. Ο πρώτος έχει συμπληρώσει εδώ και αρκετό καιρό κίτρινες κάρτες και είχε οριστεί να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ενώ ο Πάουλο δέχθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική κόκκινη κάρτα, στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και δεν είναι διαθέσιμος.

Ποιοι είναι ο Μπεχαράνο και ο Μάρκος Πάουλο

Από τη μία ο Μπεχαράνο ο έχεις φέτος 20 συμμετοχές με τα «καναρίνια» ενώ ο Μάρκος Πάουλο δεν είναι ένας τυχαίος στο Αγρίνιο, μιας και είναι από το 2015 στην ομάδα του Παναιτωλικού, συνολικά έχει αγωνιστεί σε 80 παιχνίδια στη SuperLeague, ενώ φέτος έχει παίξει σε 25 από τα 26 ματς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button