Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Ο κορυφαίος heavyweight Blagoy Ivanov κοντά σε συμφωνία με το UFC

Ο Blagoy Ivanov θεωρείται ένας από τους καλύτερους heavyweight που αγωνίζονται εκτός του μεγαλύτερου promotion του πλανήτη.

Ο Βούλγαρος MMAer έχει αγωνιστεί 18 φορές στην μέχρι τώρα καριέρα του και έχει σημειώσει 16 νίκες με την μοναδική του ήττα να έρχεται από τον Alexander Volkov στο Bellator. Στο ρεκόρ του υπάρχει ακόμα ένας αγώνας no-contest αφού το 2009 αντιμετώπισε τον Ilir Latiffi αλλά το macth διακόπηκε όταν το ρίνγκ έσπασε.

O Blagoy κατέκτησε την ζώνη του πρωταθλητή του WSOF το 2015 και έδωσε τον τελευταίο του αγώνα τον περασμένο Νοέμβριο στο νεοσύστατο PFL, την νέα διοργάνωση που περιλαμβάνει την λίγκα με έπαθλο 1 εκ. δολαρίων. Η χθεσινή ανακοίνωση του roster της λίγκας για την νέα σεζόν δεν περιλάμβανε τον Ivanov και έτσι πυροδοτήθηκαν οι φήμες για την μετακίνησή του στο UFC.

Ο έγκυρος Ryan Thomas επιβεβαίωσε τις φήμες μέσω των social media:

Όπως κάποιοι από σας προσέξατε, ο Blagoy Ivanov δεν είναι στο ρόστερ του PFL. Φαίνεται πως του έχει προσφερθεί ένα συμβόλαιο από το UFC αλλά μόλις έκανε εγχείρηση και βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης μετά από ρήξη μηνίσκου. Όταν θα αναρρώσει θα είναι έτοιμος να υπογράψει. Το νωρίτερο τον Ιούνιο. 

O Blagoy έχει υπάρξει πρωταθλητής του Judo και του Sambo ενώ έχει κερδίσει και τον Fedor Emelianenko το 2009. Η ανοδική πορεία του είχε διακοπεί το 2012 όταν δέχτηκε επίθεση σε ένα μπαρ της Βουλγαρίας όπου και δέχτηκε μια μαχαιριά κάτω από την μασχάλη και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο (τραυματίστηκε στην καρδιά). Ο Βούλγαρος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση δύο χρόνια αργότερα και έκτοτε έχει πετύχει 10 νίκες.

Ο αγώνας ενάντια στον Emelianenko στο Sambo:

πηγή: prizefighting

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button