FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Νίκολα!(pics)

Γενέθλια έχει σήμερα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Νίκολα Άστσεριτς και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά.

Σαν σήμερα στις 19 Απριλίου του 1991 ο Νίκολα Άστσεριτς γεννήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας.

To LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά και του ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα, για την μέχρι τώρα πορεία του στο ποδόσφαιρο.

Ας ξεκινήσουμε:

Ο Νίκολα Άστσεριτς, γεννήθηκε στο Βελιγράδι, η θέση του είναι κεντρικός επιθετικός και η πρώτη του ομάδα ήταν η FK Donji Srem Pecinci.

Στην Donji έκατσε μόλις μία σεζόν και σημείωσε 8 συμμετοχές. Έπειτα έφυγε από τη Σερβία και φόρεσε τη φανέλα της Καστριότι από την Αλβανία. Και εκείς όμως δεν αγωνίστηκε παρά μόνο 1 φορά.

Την πρώτη του γεμάτη σεζόν την πραγματοποίησε στην ομάδα OFK Grbalj. Με την ομάδα του Μαυροβουνίου, αγωνίστηκε 22 φορές και πέτυχε και 4 γκολ συνολικά.

Τη σεζόν 2014-2015 ο Άστσεριτς επέστρεψε στη Σερβία, για λογιαριασμό της FK Radnicki Nis. Εκεί έπαιξε σε 14 παιχνίδια, πέτυχε ένα γκολ και σημείωσε 826 αγωνιστικά λεπτά.

Αν και στο πρώτο μισό της σεζόν, ο υψηλόσωμος επιθετικός αγωνίστηκε στην Radnicki Nis, στο δεύτερο μισό έπαιξε στην FK Vojvodina Novi Sad, με την οποία αγωνίστηκε 30 φορές για το πρωτάθλημα και 2 για το Κύπελλο, ενώ σημείωσε 6 και 2 αντίστοιχα αλλά και 5 ασίστς συνολικά.

Στις 16/2 του 2017 ο Άστσεριτς έκανε ένα πολύ μακρινό ταξίδι, για να φορέσει τη φανέλα της ιαπωνικής Tokushima Vortis. Με τους «σαμουράι» έπαιξε σε 11 παιχνίδια αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κανένα γκολ.

Πριν υπογράψει τον ΠΑΣ Λαμία, τον Γενάρη του 2018, ο Σέρβος φορ αγωνιζόταν στη Μάλτα και στην Valletta FC. Εκεί φόρεσε τη φανέλα της Βαλλέτα για 5 φορές και κατάφερε να πετύχει 1 γκολ και 1 ασίστ.

Στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε, ο Νίκολα Άστσεριτς έγινε επίσημα μέλος της Λαμίας, με την οποία έχει αγωνιστεί 4 φορές, όλες του σαν αλλαγή.

Έχει σημειώσει 81΄συνολικά φορώντας τα «κυανόλευκα».

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button