FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μοιρασμένα τα αποτελέσματα με Κουτσιαύτη!

Μία νίκη και μία ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία, με διαιτητή τον Αριστομένη Κουτσιαύτη.

Εχθές έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της 28ης αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή. Ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί εκτός έδρας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης.

Ο διαιτητής από την Άρτα, έχει σφυρίξει φέτος άλλες δύο φορές τη Λαμία στον αγώνα με την ΑΕΚ και την ήττα στο ΟΑΚΑ με 2-0 αλλά και στη νίκη με 1-2 απέναντι στον Πλατανιά Χανίων.

Το LamiaSports βρήκε τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουμε για τον διαιτητή Κουτσιαύτη και σας τις παρουσιάζει:

Ο Κουτσιαύτης φέτος έχει σφυρίξει σε 9 παιχνίδια. Έχει σε 3 παιχνίδια έχουν κερδίσει οι γηπεδούχοι, 2 φορές οι αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι, ενώ 4 φορές οι φιλοξενούμενοι έχουν φύγει με τη νίκη όταν διαιτητής ήταν ο Αριστομένης.

Συνολικά, στα παιχνίδια του έχουν σημειωθεί 19 γκολ, ενώ έχει δώσει 6 πέναλτι. Τα φάουλ που έχει «σφυρίξει» ο διαιτητής από την Άρτα, ανέρχονται στα 297 ενώ έχει σηκώσει 52 φορές το χέρι για να δείξει σε ποδοσφαιριστές την κίτρινη κάρτα, ενώ μόνο μία φορά έχει αποβάλει ποδοσφαιριστή με κόκκινη κάρτα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button