Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Συνάντηση Βασιλειάδη με αθλητές Ταεκβοντό

Συνάντηση με τους αθλητές της ελληνικής ομάδας Tάεκβοντό είχε την Παρασκευή ο Υφυπουργός Αθλητισμούς, Γιώργος Βασιλειάδης.

Συνάντηση με τους αθλητές της ελληνικής ομάδας Tαεκβοντό είχε την Παρασκευή ο Υφυπουργός ΑθλητισμούΓιώργος Βασιλειάδης.

Το δελτίο Τύπου του Υφυπουργείου Αθλητισμού:
“Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης δέχτηκε σήμερα (20/04/2018) στο γραφείο του την αθλήτρια του Ταεκβοντό, Φανή Τζέλη, η οποία πρόσφατα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων της Τυνησίας, καθώς και τους Γεώργιο Ιωάννου και Ανάργυρο Σοφοτάσιο, οι οποίοι  εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων και τους συνεχάρη για τις επιτυχίες τους, ευχόμενος ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον. Τους νεαρούς αθλητές συνόδευσαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Νίκος Θωμαΐδης και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Παπαδέας.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και με την ευκαιρία της παρουσίας του στη ΓΓΑ, συνεχάρη επίσης τους διακριθέντες Έλληνες αθλητές”.

Εν τω μεταξύ, στη συνάντηση με τον Κλεάνθη Γεωργιάδη οριστικοποιήθηκε το νέο πρωτόκολο συνεργασίας μεταξύ ΚΟΑ και ΓΓΑ.

Το δελτίο Τύπου του Υφυπουργείου Αθλητισμού: 
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα (20/04/2018) στο γραφείο του με τον πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κλεάνθη Γεωργιάδη, ενώ από πλευράς ΚΟΑ το «παρών» έδωσε και το μέλος του Δ.Σ. Στέλιος Στυλιανού.

Στη συνάντηση οριστικοποιήθηκε το νέο πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ ΚΟΑ και ΓΓΑ, το οποίο θα έχει πλέον 3ετη διάρκεια και θα επεκτείνει και σε άλλους τομείς τις συνέργειες των δύο φορέων με γνώμονα την προώθηση του αθλητισμού σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ αποφασίστηκε και η από κοινού διοργάνωση της Sports Εxpo.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button