ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το ενδιαφέρον της Αστάνα και οι τελευταίες πληροφορίες! (audio)

Για το ενδιαφέρον της Αστάνα για τον Καρλίτος, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην αθλητική εκπομπή "Διπλό Μαρκάρισμα" του Lamia Polis 87,7 οι Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος.

Για το ενδιαφέρον της Αστάνα για τον Καρλίτος, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην αθλητική εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7 οι Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος.

Στον απόηχο της ήττας από την ΑΕΚ και της διαφαινόμενης μετακίνησης του Τσιλούλη στην Ένωση, οι δύο δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στο κεφάλαιο Καρλίτος, παρουσιάζοντας τα δεδομένα.

Μπορεί το ενδιαφέρον της ομάδας από το Καζακστάν να προέκυψε σε…“νεκρό μεταγραφικά χρόνο” για την Ελλάδα, ωστόσο δεν παύει να είναι ζωηρό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, η Αστάνα προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Καρλίτος, τηρουμένων των αναλογιών, με υπερδιπλασιασμό των αποδοχών που είχε στον ΠΑΣ Λαμία, για ένα συμβόλαιο διετούς διάρκειας!

Και μπορεί ο Καρλίτος να φέρεται αυτή τη στιγμή ικανοποιημένος από την προσφορά, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος για να τον αφήσει θα πρέπει να λάβει το ποσό που αξιώνει για να “σπάσει” το συμβόλαιό του και να τον αφήσει ελεύθερο!

Αυτή τη στιγμή οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε αυτή τη φάση των συζητήσεων και μόνο αν ικανοποιηθεί η πλευρά των κυανόλευκων θα προχωρήσει η υπόθεση. Φυσικά τεράστιο ρόλο παίζει η πρόθεση του παίκτη, ο οποίος αν πράγματι επιθυμεί τη μεταγραφή και πιέσει στο να γίνει, θα βρεθεί η χρυσή τομή, χαρίζοντας ενδεχομένως και μέρος του συμβολαίου του.

Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται άμεσα, καθώς η Αστάνα επιθυμεί να κλείσει την υπόθεση, παρότι χρονικά έχουν περιθώριο αφού το μεταγραφικό παζάρι στο Καζακστάν κλείνει αρχές Απριλίου!

Τέλος αξίζει για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το πρωτάθλημα στο Καζακστάν ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή!

Διαβάστε επίσης

Back to top button