Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Το καλοκαιρινό… τεστ του Τσιλούλη, ο Νταμπράουσκας και η Ομόνοια!

Τι «παίζει» με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, τον Λιθουανό τεχνικό και την κυπριακή ομάδα;

Τι «παίζει» με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, τον Λιθουανό τεχνικό και την κυπριακή ομάδα;

Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ.
Το δρομολόγιο Λαμία – Σπάτα θα ακολουθήσει ο Σωτήρης Τσιλούλης το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών και στόχος του πλέον είναι η καθιέρωση στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» και στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της νέας ποδοσφαιρικής στέγης του.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα επιχειρήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ματίας Αλμέιδα το κομβικό διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας και να…δέσει στην Ένωση.

Αν πάλι αυτό δεν συμβεί και παρθεί η απόφαση να συνεχίσει ως δανεικός σε άλλο κλαμπ, τότε ασφαλώς και θα παρουσιαστούν ομάδες που θα εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον.

Μία εξ αυτών και η Ομόνοια.

Ως γνωστόν ο νέος τεχνικός του κυπριακού συλλόγου, Βάλντας Νταμπράουσκας, θα σηκώσει και επισήμως μανίκια αμέσως το τέλος της τρέχουσα σεζόν.

Εκτός από τον Σέρβο μέσο του ΟΦΗ, Μάρκο Μπάκιτς για τον οποίο βοά ο τόπος μεταξύ Λευκωσίας και Ηρακλείου πως διατηρεί άκρως θετικό reporto Λιθουανός κόουτς διατηρεί αποθηκευμένο στην μεταγραφική ατζέντα – σύμφωνα με πληροφορίες του  SDNA – και το όνομα του Τσιλούλη.

Εφόσον τελικά στην ΑΕΚ αποφασίσουν να μην κρατήσουν τον (new entry) Τσιλούλη στο δυναμικό τους εν όψει της νέας σεζόν η Ομόνοια είναι ένα από τα κλαμπ που θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Κλείνοντας να σημειώσουμε κι αυτό: στα τρία παιχνίδια επί των ημερών του Νταμπράουσκας στον πάγκο του ΟΦΗ κόντρα στη Λαμία, ο Τσιλούλης σκόραρε στα δύο εξ αυτών και κέρδισε τον 47χρονο τεχνικό.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button