FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι επεμβάσεις της Λαμίας… απέναντι στα λάθη του ΠΑΣ Γιάννινα!(pics)

Δείτε τα επίσημα στατιστικά του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΣ Λαμία.

Στον χθεσινό αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πρωταγωνιστής ήταν η σκοπιμότητα.

Η Λαμία, ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ όμως δεν κατέφερε ούτε ο Μπερτόλιο αλλά ούτε το Μπαράλες να πετύχουν κάποιο τέρμα…

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκε αγωνιστικά, χωρίς βέβαια να απειλήσει ουσιαστικά την άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας και από εκεί και έπειτα ξεκίνηνε η σκοπιμότητα.

Τον ΠΑΣ Λαμία, σίγουρα τον βόλευε το 0-0 για αυτό τον λόγο προσπάθησε να κρατήσει μπάλα, να κάνει σωστές πάσες και «παγώσει» τον ρυθμό, κάτι που το κατάφερε.

Στα γενικά στατιστικά, αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος καθώς θα δει τη Λαμία να τελειώνει το παιχνίδι με 19 επεμβάσεις αλλά και 26 κλεψίματα.

Από την άλλη τώρα, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη φάνηκε εξ΄αρχής πως δεν πατούσε καλά στο γήπεδο. Κακές πάσες, καθόλου φαντασία στο παιχνίδι τους και από τις 9 τελικές προσπάθειες μόλις οι δύο βρήκαν στόχο.

Όμως, η κακή εικόνα των Ιωαννίνων φαίνεται και στα στατιστικά του παιχνιδιού, όπου τελείωσαν το ματς με 43 λάθοι, πάρα πολλά σε έναν αγώνα.

Όσο αφορά τις τελικές της ομάδας του Μάκης Χάβου, στο σύνολο έφτασαν τις 7, τις λιγότερες που είχε η ομάδα του 49χρονου τεχνικού, επί ηγεσίας του. Από τις εφτά, οι τρεις βρήκαν στόχο.

Τέλος, ένα ακόμη αξιοσημείωτο στατιστικό ήταν τα εύστοχα γεμίσματα της ομάδας από τη Φθιώτιδα, μιας και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 11 στα 25 εύστοχα, με τον Μπερτόλιο να έχει 5 στα 11.

Δείτε τώρα τα επίσημα στατιστικά:

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα:

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button