Άλλα αθλήματαΓενικάΜπάσκετ

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 5Χ5 της ΚΝΕ στη Φθιώτιδα!(pics)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε η ΤΟ Φθιώτιδας της ΚΝΕ, στο πλαίσιο του Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Μαθητές αλλά και νεολαία της περιοχής έφτιαξαν ομάδες και έλαβαν συμμετοχή στο Τουρνουά με σύνθημα «Βάζουμε καλάθι ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά».

Χαιρετισμό απηύθυνε η Δήμητρα Γεροκούδη, μέλος του ΤΓ Φθιώτιδας της ΚΝΕ, που τόνισε ότι μέσα από τη διοργάνωση του Τουρνουά θέλουμε να καλέσουμε όλους τους νέους να παλέψουν μαζί μας ενάντια σε καθετί που «ναρκώνει» τη συνείδησή και το μυαλό μας, λέγοντας «όχι ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά».

Ιδιαίτερα σήμερα που οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου μετά τη νέα επέμβαση στη Συρία και την παραπέρα εμπλοκή της χώρας στις πολεμικές συγκρούσεις, οι νέοι οφείλουμε να επαγρυπνούμε δίνοντας με κάθε τρόπο το αντιπολεμικό μας μήνυμα.

Τέλος τονίστηκε ότι θα δοθεί συνέχεια σε αυτήν την πρωτοβουλία, αποκορύφωμα της οποίας είναι το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία το Σάββατο 28 Απρίλη.

πηγή: efthia.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button